Dagens Kontorsoutfit!


Hello Citycatbabes!
Idag ville jag ta med mig lite sommar in på kontoret med hjälp av blommor och grönt så det fick bli en grön cardigan och ett skärp dekorerat med blommor. : ) var på kontoret vid 8 idag och efter jobbet gick jag till mitt andra hem Apoteket och stod och köade som vanligt i minst en timma, det är sååå kul! Nä, men kul är det när jag kommer hem och Molly blir så glad att se mig att hon rusar runt som en galning i hela lägenheten så att mattorna flyger och vaserna svajar ha, ha. Hoppas ni har haft en bra dag och att ni får vara lediga i morgon!! Citycatkisses!!!

Grön cardigan -Saint Tropez
Vitt linne -Björn Borg
Svart skärp -Vero Moda
Blommor -HM
Svarta jeans -Björn Borg
Lackskor -Ellos
Skinnväska -Mulberry
Klocka -Guess
Silveramrband -Tiffanys & Co New York

0

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *