Dagens Semesterbilder…


Hello Citycatbabes! Idag har jag ätit mysig frukost på balkongen, träffat min bästa vän Z och sen gick jag och mamma på bio och såg Sex And The City 2! ÄNTLIGEN! 🙂 Och så underbar den var!! I loved it! Jag förstår inte vad det är för tråkmånsar som har gett den så dålig kritik, den var otroligt underhållande och jag satt med ett stort leende hela filmen förutom när jag grät lite i smyg eller skrattade högt eller suckade åhhh wow över klänningarna, skorna, smyckena och miljöerna!

Örhängen från Urban Outfitters i New York, ring köpt i Italien, t-shirt med glittrande nitar från Zara och klocka från Juicy Couture.

På bion! Kavaj från Zara, jeans från Guess, ballerinas från Marc by Marc Jacobs köpta i New York och skinnväska från samma märke. 🙂

Efter bion tog vi en drink i baren på Danijo. Mamma var riktigt Sex And The City-klädd i sin prickiga kavaj med blomma tycker jag och den glittrande jordgubben från Kenneth Jay Lane.


Hemma hos mig efter bion (i dem kläder och skor vi hade planerat att ha, men inte kunde ha eftersom det vräkte ner när vi skulle gå till bion) lagade vi underbart god kantarellpasta, åt räksnittar och sen värdens godaste marängkakor till efterrätt. 🙂

Klänning -Sonia Rykiel
Skor -Bianco
Armband -Marc by Marc Jacobs
Väska -Kenneth Jay Lane.
Mammas fantastiska satinskor med gnistrande stenar kommer från Bianco.

Girls Night! 🙂

Hoppas ni har haft en fin dag!
Citycatkisses!

0

Du kanske också tycker om

6 kommentarer

 1. Vad fina ni är 🙂 Jag tycker med filmen var riktigt bra.Kanske någon tråkig gubbe som gett den dålig kritik 😛 Kram

  0
 2. Vad fina ni är 🙂 Jag tycker med filmen var riktigt bra.Kanske någon tråkig gubbe som gett den dålig kritik 😛 Kram

  0
 3. Du gar san himla fin mamma! Jag alskar att se hur fint erat forhallande e och att du uppmuntrar din mamma att posera framfor kameran och kla upp sig. En riktig tjej kvall! Kram

  0
 4. Du gar san himla fin mamma! Jag alskar att se hur fint erat forhallande e och att du uppmuntrar din mamma att posera framfor kameran och kla upp sig. En riktig tjej kvall! Kram

  0
 5. Rebecka: Tack! 😀 Ja, ha, ha, det tror jag med, typiskt att män ska trycka ner sånt som gör kvinnor glada och som handlar om kvinnor! Kram!

  Lina: Tack för dina fina kommentar, åh ja, jag har en underbar mamma och vi står varandra väldigt nära, vi har gått igenom mycket svåra saker tillsammans så det är härligt när vi får göra roliga saker nu, kan unna oss lite kläder, och gå på bio och ha tjejkvällar. ;)Kram från Ellie!

  0
 6. Rebecka: Tack! 😀 Ja, ha, ha, det tror jag med, typiskt att män ska trycka ner sånt som gör kvinnor glada och som handlar om kvinnor! Kram!

  Lina: Tack för dina fina kommentar, åh ja, jag har en underbar mamma och vi står varandra väldigt nära, vi har gått igenom mycket svåra saker tillsammans så det är härligt när vi får göra roliga saker nu, kan unna oss lite kläder, och gå på bio och ha tjejkvällar. ;)Kram från Ellie!

  0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *