Let Yourself Shine!

5 sätt att glittra mest på festen! (Enbart med hjälp av smink).

Festliga fransar! Köp ett par lösögonfransar med glitter eller gnistrande stenar, finns bland annat hos Make Up Store! Kombinera med mörka sexiga naglar som du lackar med ett glittrande överlack från tex. OPI. Låt dina ögon vara i fokus genom att kombinera med ett ljust rosa eller genomskinligt lipgloss på läpparna.

Lyxiga läppar! Testa att dutta på löst glitter på ditt läppglans eller läppstift för att få riktigt häftiga läppar! Ta hjälp av en primer för att få glittret att fästa bättre. Lägg en highlighter på ansiktets högsa punkter, ovanför ögonbrynen, kindbenen och amourbågen! Kom ihåg att ha en ganska naturlig ögonmakeup om du har stark färg på dina glittriga läppar.
Gnistrande eyeliner! Måla en kraftig eyeliner med flytande svart eyeliner. När den har torkat fäst små gnistrande stenar längs hela eyeinerlinjen med hjälp av franslimm eller annat makeup lim. (Jag har köpt mina stenar hos Make Up Store, ska absolut pröva detta nästa gång jag ska på någon rolig fest!
Guld! Måla hela ögonlocket med en en riktigt blänkande guldögonskugga, matcha med guldnagellack. Den här looken är extra fin när man har fått lite solbränna.
För den modiga! Lägg din makeup som vanligt och spreya sedan hela ansiktet och håret med glitterspray. OBS, ej om du är allergisk eller har känslig hy! Kombinera helst med en lite futuristisk outfit och stramt uppsatt hår för att få rätta månvarelse-looken!

Du kanske också tycker om

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *