Green Green Grass of Home!

 
Hello Citycatbabes!
Jag klarade Krav 10:an!!! 😀
Jag kan inte riktigt fatta det, för jag fick blackout vid ett rödljus mitt i stan. Jag trodde det var rött för mig men det var ju grönt eftersom jag skulle svĂ€nga höger! Det var rött för de som skulle rĂ€tt fram i min fil. Ooops, sĂ„ jag stod still fastĂ€n jag skulle köra. :O Men jag blev godkĂ€nd Ă€ndĂ„ eftersom jag gjorde resten okej, hurra! NĂ€sta gĂ„ng blir det vĂ€nstersvĂ€ng och högersvĂ€ng pĂ„ landsvĂ€g som vi ska öva pĂ„. Det lĂ„ter ju inte sĂ„ svĂ„rt men det kanske Ă€r svĂ„rare Ă€n man tror. Jag kan ju redan hur man ska placera bilen vid vĂ€nstersvĂ€ng, nĂ€ra mittlinjen och hjulen rakt fram, sĂ„ det borde gĂ„ okej, men det kanske Ă€r mycket mer man ska lĂ€ra sig, sĂ„ brukar det vara! Den 26:e november har jag Risk 2:an (halkkörningen). :O Scary! Nu har jag precis varit och hĂ€mtat stackars M som har opererat korsbandet idag. Han mĂ„dde rĂ€tt dĂ„ligt nĂ€r jag kom till sjukhuset och nu ligger han och sover. Jag hoppas att det lĂ€ker bra och att allt gĂ„r bra med rehab-trĂ€ningen! Min Ă€lskling! ♄ Vi har ju gjort det en gĂ„ng förut, förra vintern, dĂ„ var det korsbandet i hans andra knĂ€, puh! I morgon Ă€r det smĂ€rthanteringskurs för mig, rena sjukstugan hĂ€r kan man sĂ€ga, men jag Ă€r ju pĂ„ benen just nu i alla fall, tack vare höjningen av styrkan pĂ„ mitt morfinplĂ„ster. Tur det! Det hĂ€r har jag pĂ„ mig idag i alla fall. Varmt och bekvĂ€mt med gosig handstickad halsduk i 100% ull och tröja i 100% ull och kashmir. Jag matchar grönt och vitt med brunt lĂ€der pĂ„ vĂ€ska och boots. 🙂 En enkel vardagsoutfit men den fĂ„r vĂ€l komma med den ocksĂ„? 🙂
Ha en fin tisdag lovelies!
Citycatkisses!
 
 
Skinnjacka –Jofama by Kenza “9” (finns i butik nu)

Stickad tröja –Tommy Hilfiger “Odette” (finns i butik nu)
Gröna jeans –Asos
Stövlar –Prime Boots “Mid 16 zip Pony” (finns i butik nu)
SkinnvĂ€ska –Mulberry “Alexa” (finns i butik nu)
Ormskinnsarmband –Asos
Grön halsduk -handstickad av min vÀn Z
 

Du kanske ocksÄ tycker om

6 kommentarer

  1. hej, jag Ă€lskar din kropp för den ser sĂ„ vĂ€ltrĂ€nad ut. Har du nĂ„gra tips pĂ„ övningar man kan göra hemma för lĂ„r och mage? 🙂

    0
  2. hej, jag Ă€lskar din kropp för den ser sĂ„ vĂ€ltrĂ€nad ut. Har du nĂ„gra tips pĂ„ övningar man kan göra hemma för lĂ„r och mage? 🙂

    0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *