Veckans Bästa Vardagslooks!

Kate Moss
 
 
Olivia Palermo
 
 
Pippa Middleton

 
 
Jennifer Garner

 
 
Gwyneth Paltrow

 
 
Miley Cyrus

 
Kristen Stewart

 
 
Reese Witherspoon
 
 
Sarah Jessica Parker

 
 
 Miranda Kerr & Lauren Conrad

 
 
Rosie Huntington Whiteley & Gwen Stefani
 
 
Jessica Alba & Diane Kruger
 
Klicka HÄR om ni vill se vad alla stjärnorna klädde ut sig till på Halloween! Kim Kardashian gjorde ett bra jobb som Cat Woman tycker jag som nu mera anser mig vara expert på just Cat Woman kostymen, he,he! Hon var även den sexigaste sjöjungrun jag någonsin har skådat på en annan Halloween fest och då var det kompisen La La som var Cat Woman. Någon mer Lisbeth Salander såg jag dock inte till ha,ha! Jag måste säga att jag älskar Bette Middlers geniala idé hon var utklädd till “the ghost of Coco Chanel“! Kate Moss var lika vacker och cool som vanligt trots ett vitmålat ansikte!
 
 
Vem tycker ni har veckans bästa vardagsstil?
(Den här gången är det Kate Moss som fångar mitt modehjärta, åh allt hon tar på sig är snyggt! Olivia Palermo och Miranda Kerr är två andra favoriter)
0

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *