Purple Ends!

 
 
 
Hello Citycatbabes!
I morgon åker jag till Malmö för att spendera helgen hos min bästa vän! Så nu har jag varit hos frisören och fyllt på med lite färg. En ljus färg i botten och mörklila i topparna. 🙂 Jag passade på att fråga min frisör om hårtrender våren 2013 så ett inlägg om det kommer snart. Men först blir det Malmö som sagt. Planet går kl 10.00 i morgon och jag flyger till Köpenhamn för att sedan ta Öresundståget som bara tar 15 minuter tills jag är framme i stan hos underbara Z! Ska bli jätteroligt! ♥
Citycatkisses!
 

Du kanske också tycker om

6 kommentarer

    1. Tack! Jag hade det supermysigt! Önskar att jag hade förstått innan riktigt hur kallt det var, ha,ha jisses vad jag frös, får komma tillbaka på sommaren! 😀 Malmö är en underbar stad! Kramar!

      0
  1. Såå snyggt älskar de färgade topparna. Har du några hårvårdstips? Hur ofta klipper du håret, fönar du alltid torrt? Vilka produkter använder du? Jag hade lika långt hår som dig för 2 år sedan men något har hänt och mitt hår har gått av, underhåret och vissa längder:( Jag får panik har aldrig haft problem med mitt hår. Nu går topparna av trots att jag klippt mig var 8:e vecka. Så nu har jag gått tillbaka till att klippa mig var 16:e vecka som jag gjorde tidigare när jag hade långt hår.. Har tagit prover hos läkaren men har inga brister heller som skulle kunna påverka håret:/ Aja ville bara prata av mig lite och få lite tips:)

    0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *