A Tiffany Key!

Hello Citycatbabes!
Här kommer lite bilder på nyckelhalsbandet jag fick/köpte i på Tiffanys i New York. Ända sedan jag gick in i min första Tiffany-butik 2008 har jag velat ha ett nyckelhalsband. Jag har önskat mig det i många år och nu fick jag i present av min man att köpa ett när jag ändå var i NYC.
Jag ville ha ett litet tunt halsband med en liten nyckel, jag tycker det är så vackert och klassiskt. Jag hade så klart helst velat ha en nyckel helt täckt med diamanter men än så länge går det bara att drömma om. Däremot så finns det en nyckel i silver som har en diamant i mitten av blomman och den valde jag. Jag tycker att det är roligt att det finns en exakt likadan nyckel i vitguld som kostar 2250 dollar mer men det är ju ingen som kan se skillnad eller veta om det är vitguld eller silver, hi, hi. Fast nu vet ju ni det! 😉
Är så glad för det här halsbandet och hoppas att det kan gå i arv till Stampes barn någon gång i framtiden. 🙂
Citycatkisses!
Tittar man riktigt noga ser man att själva nyckeldelen är format som ett T för Tiffany. 😀 Silverkedjan är pärlformad för att matcha pärlbandet som löper längs den runda delen. Blomman är genomskuren och i mitten sitter den äkta diamanten. 
0

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *