Top Of The Rock!

 
Hello Darlings!
Hoppas ni mår bra! Jag är hemma från resan nu (har ni kanske förstått) men jag fortsätter att blogga klart om dagarna i New York för jag har så mycket härliga foton och roliga äventyr att berätta om! 😀 Det var underbart att träffa Stampe och min man igen. Även fast det bara var fem nätter så kändes det väldigt långt och tårarna bara strömmade ner för kinderna när jag fick hålla min lilla groda i famnen igen. 🙂 
 
De här bilderna är från tredje dagen i NYC. Vi började med en betydligt billigare frukost än dagen innan, ha,ha. På en typisk amerikansk diner som heter Red Flame och låg väldigt nära hotellet. Den verkade väldigt populär för det var nästan alltid kö långt utanför dörrarna på gatan men vi hade av någon konstig anledning alltid tur att komma före ruschen och få bord direkt. Här serverade de klassiska amerikanska frukost och lunchrätter, man kunde få bacon till ALLT, ha,ha. Men de hade även underbara färska fruktsallader, färska bär och gratis påtår av både te och kaffe. Jag valde så klart american pancakes med lönnsirap och smör och blev ja, ganska mätt kan man väl säga, ha,ha! 🙂 Efter frukosten promenerade vi till Rockefeller Center och åkte upp till Top Of The Rock där vi tog våra bröllopsbilder för ett och ett halvt år sedan. Det var verkligen jätteroligt att få ta med mamma dit. Förutom Central Park så är det den “sevärdhet” jag älskar mest i NYC. Jag skulle kunna stanna där upp hela dagen och titta på utsikten, hela natten med för den delen. Det är verkligen så otroligt häftigt, det tar andan ur mig varje gång! Nu har jag så klart en extra stark anknytning dit eftersom det är så förknippat med min bröllopsdag men det är verkligen något jag varmt rekommenderar för alla som ska dit. Faktum är att det var ett annat bröllopspar där som inte bara tog bilderna utan även vigdes, med familj och allt. Jag är glad att vi hade vårt i kyrkan men om man inte vill gifta sig kyrkligt så är det ju en svårslagen bakgrund. Vi hade supertur med vädret och solen strålade på oss hela tiden. Efteråt tittade vi på kristallskulpturen som vi också har med i våra bröllopsbilder. Den föreställer Rockefeller Center fast upp och ner och är gjord av mer än 15000 swarovskikristaller. Den är så vacker tycker jag! 😀
Vi hade sen tur att få bord på restaurangen Rockefeller Center Café där vi åt lyxig lunch och skålade i goda drinkar. Mamma tog en fantastisk hamburgare och jag en cesarsallad. En underbar första halva av dagen! 😀
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dress/ Diane Von Furstenberg. Necklace/ Miu Miu. Small Necklace/ Tiffany & Co. Bag/ Balenciaga. Sunglasses/ Dolce & Gabbana. Watch/ Hermès. Hat/ Calvin Klein.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
0

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *