Best of Cannes!

Charlize Theron bjuder på en fantastisk look från Christian Dior Couture som skriker “filmstjärna”! Underbar solgul färg som passar perfekt till hennes hy och perfekt i början av sommaren. Perfektion helt enkelt!
 
 
Lupita Nyong’o i Gucci. Den här klänningen är helt makalös! Färgen, plisseringarna, applikationerna, 70-tals känslan som ändå är precis 2015, wow!
 
 
Doutzen Kroes. Men sluta, jag orkar inte. Hur kan man se så perfekt ut och så gudomligt vacker! Klänningen från Atelier Versace sitter som gjuten på henne så att det nästan ser ut som att man målat på klänningen med breda penseldrag vit färg. De supernätta silversandaletterna, det mörka nagellacket, diamantarmbandet från Chopard högt upp på armen och de sotade ögonen ger hela looken en ultramodern känsla!
 
En gyllene gudinna! Natasha Poly hämtar inspiration från Old Hollywood och draperar sig i flytande guld från Michael Kors. De mjuka blanka vågorna med sidbena a la Veronica Lake, de röda läpparna och det helt otroliga diamanthalsbandet i form av en orm som slingrar sig ner för halsen blir pricken över i!
 
 
Naomi Watts bär häftig sömnadskonst från Elie Saab Couture. Här pratar vi överdåd av pärlbroderier, diamanter och fjädrar. Superglamouröst och over the top -precis som jag tycker det ska vara i Cannes.
 
 
Emma Stone är ljuvligt söt i den här svarta lilla spetsbakelsen från Oscar de la Renta.
 
 
Enkelt, elegant och avskalat vackert från Dior Couture på Natalie Portman. De läckra droppformade örhängena gör hela looken!
 
 
Li Bingbing ser ut som en sagoprinsessa i ljusblå pastelldröm av spets och pärlbroderier från Zuhair Murad Coture. Jag vågar inte ens tänka på hur många timmar det har tagit att sy den här klänningen. Jag gillar att det är en kombination av smal och vid kjol samt det stela metallskärpet. Däremot hade jag nog valt bort örhängena eftersom klänningen, skärpet och väskan redan glittrar så mycket.
 
 
Modernt, coolt och sexigt. Snygga Victoria’s Secret modellen Karlie Kloss har på sig en gnistrande klänning med cut outs och metallspännen från Atelier Versace.
 
 
Bara en supermodell kan bära upp en sån här klänning från Atelier Versace som är hälften gnistrande baddräkt och hälften balklänning men jag kan ändå inte låta bli att tycka att det är lite läckert. Den passar enbart på en ort där det finns bad, sol och glamour i kombination men det gör det ju i överflöd i Cannes. 
 
 
Diane Kruger är vacker i en ljusblå chiffongdröm broderad med hundratals pärlor, gnistrande stenar och paljetter från Prada. Men den blå satinväskan och frisyren känns tyvärr lite gammalmodiga om än söta.
 
 
Julianne Moore bär en fantastisk klänning från Armani Privé, även den handbroderad med hundratals gnistrande stenar och också här ser vi fjädrar. Jag älskar de stora smaragdörhängena från Chopard som gör sig fint till allt det svarta.
 
 
Jane Fonda visar vart skåpet ska stå! Det är sexigt, modernt, glamouröst och lite vågat men ändå precis rätt. Varför ska man gömma sig och klä sig tråkigt bara för att man blir äldre. Jane Fonda är 77 år. Jag hoppas att kvinnor världen över ser det här och tänker att man har rätt att vara sensuell, synas och ha roligt med kläder oavsett vilken ålder man är! Underbar färg och läckra cutouts från Atelier Versace och pluspoäng för silverpumpsen som vi även såg på Karlie Kloss.
 
 
 
Vem tycker ni bar bästa looken under Cannes Filmfestival?
 
0

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *