New Hair New Me!

 
 
Jag hade på mig en ny topp från HM och nya leggings/byxor från Cubus med dragkedjor, klocka från Hermès och halsband från Tiffanys. Väskan är från Marc by Marc Jacobs
 
Hello Citycatbabes!
Åh så härligt det var med klippning och nya ljusa slingor i håret. Känner mig som en ny människa! 😀
Jag gick till Mia på Care Of och efter att ha klippt mig där i 10 år så är hon nu även en väldigt god vän.
Hon klippte av en hel del faktiskt och först kändes det lite läskigt, älskar ju att ha långt hår, men det var verkligen välbehövligt. Nu känns det så friskt och mycket fylligare igen. Jag tappade ju tyvärr väldigt mycket hår när jag slutade amma och även kvaliteten blev katastrofal. Det är lång väg kvar till att bli som det var men nu känns det i alla fall som jag är en bit på väg. Det är lustigt hur mycket håret betyder för mig, när jag känner mig fräcsh i håret känner jag mig mycket gladare, ha,ha. Men jag är väl en hår-människa helt enkelt. 😉
Citycatkisses!
 
 
Före & Efter
 
 
.
 
0

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *