Önskejulklappar från New York!

 
Hello Citycatbabes!
Här om dagen var jag inne på Sephora en snabb sväng och fick syn på en massa härliga julboxar. Jag vet att det kanske är för “yngre” kvinnor hm hm, än mig, ha, ha. Men eftersom jag älskar New York och drömmer om att få besöka staden där vi gifte oss under julen någon gång, så kan jag inte låta bli att älska dessa kit. De får mig att känna mig som att jag stiger in i Manhattans drömjulvärld för en liten stund. Som en snöglob men bättre för man får fina skönhetsprodukter som räcker hela året. 😀
Så hint, hint, tomten här kommer lite saker att sätta upp på min önskelista! 😉 Och fina julklappstips till den makeup-intresserade!
 
1. X in the city. Giftfria nagellack från Formula X i drömsk förpackning a la Sex And The City. Superfina färger. Den här boxen hamnar överst på önskelistan.
 
 
 
2. Too Faced har låtit hela sin Holiday-kollektion inspireras av Christmas in New York. Grand Hotel Café Set innehåller hela 3 paletter bakom dörrarna. Där inne gömmer sig en typisk scen från bottenplanet av The Plaza där man kan fika på bakverk så vackra att man tappar andan. (Ja tack!)
 
Park Avenue Kisses Set! Too Faced tre bästsäljande läppstift.
 
Let It Glow Set! To Faceds bästsäljande bronzers, highlighters och rouge med fin borste.
 
Merry Kissmas Set. Fyra av Too Faces bästsäljande färger av Melted Liquified Long Wear Lipstick.
 
 
3. Marc Jacobs är synonymt med New York för mig och i år bjuder märket på lyxiga boxar värdig en Park Avenue-princess! Här ett set med lyxiga borstar. (Vill ha!).
 
Ögonskuggor i guldförpackning.
 
Och en samling läppstift i en väska som kan användas som clutch (tycker jag).
 
 
 
4. Benefit har inte så mycket New York över förpackningen men märket är synonymt med staden för mig eftersom jag ofta handlat smink från Benefit på Sephora i NYC när jag varit där. Benefit Girlesque Kit innehåller They’re Real! Mascara, primern The POREfessional samt bästsäljande Hoola Bronzer, samtliga i full storlek. Med i kitet är även en Benetint i ministorlek. Bra pris (495 kr) för allt detta.
 
Den som längtar till jul räcker upp en hand! 😉
Citycatkisses!
 
0

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *