De Bästa och Sämst klädda på VMAS 2016!

 
Bäst:
1. Haile Steinfeld i Balmain.
 Yass girl! Det är så här det ska se ut när MTV bjuder på gala. Färgglatt, coolt, sexigt, ungdomligt, originellt. Perfekt!
Zara Larsson i vintage Thierry Mugler.
Wow, Zara visar vart skåpet ska stå i den här supercoola klänningen, höga klackar, cool backslick och en läcker earcuff. Hade gärna sett mer färg men hon gör det så bra, så bra och jag älskar så klart att klänningen är vintage. Hela Sverige sträcker på sig lite extra av stolthet!
 
 3. Taylor Hill i Moschino.
Gudomligt vackra Taylor är ungdomlig, kvinnlig, cool och verkligen festklädd i den här gnistrande klänningen. Jag älskar de pärlbeströdda sandaletterna (vill ha) och makeupen med den kraftiga eyelinern är pricken över i.
 
4. Haily Baldwin i Georges Chakra.
Det är så här man bär en gnistrande transparent jumpsuit! Det är coolt, snyggt och glammigt på samma gång och hår och makeup sitter som en smäck!
 
Mittemellan:
 5. Nicki Minaj i Bao Tranci.
Nicki har kommit en lång väg när det gäller galor. Den här klänningen är faktiskt riktigt elegant och (för att vara Nicki) och färgen är underbar. Den läckra makeupen och earcuffen ger rätt edge till klänningen.
 

6. Kim Kardashian i vintage John Galliano. 
Hennes figur är helt otrolig och jag gillar verkligen klänningen och att hon valt vintage. Även de nätta sandaletterna passar perfekt till. Hade hon bara orkat dra upp ärmen på ena sidan så hade hon hamnat högre upp på listan!
 
Sämst:
7. Beyonce i Francesco Scognamiglio couture.
Är det här mupparna? Queen Bee har lyckats med många saker andra inte ens kan drömma om, men den här outfiten kunde inte ens hon klara av att bära upp. Jag trodde inte det var möjligt för ett plagg att sitta så illa att det ser ut som att blygdbenet är rynkigt. En helt ny upplevelse på alla sätt! WTF happend?
 
Till skillnad från Kim Kardshian tänker den här tjejen inte lämna sin waist-trainer hemma bara för att det vankas gala. Hon tänker inte heller ta av sig sina sköna badrumstofflor. En läcker sammetsklänning i 90-tals anda som hade kunnat bli en riktigt hit blev istället kom-och-hjälp-mig-katastrof!
 
 
 Hjälp jag glömde BH och tröja nr 1! Cassie i Balmain-jacka och byxor från Gucci.
Vem visste att neongult hår skär sig så illa med guld? Nu vet vi alla det! Snygga byxor och grym kavaj, hade potentiellt kunnat bli en fantastisk outfit om hon bara inte hade glömt BH:n OCH tröjan. 
 
 Hjälp jag glömde både BH och tröja nr 2! Laura Perlongo.
Om outfiten ovanför var illa så vet jag faktiskt inte vad jag ska säga om den här? Ja visst är man varm när man är gravid men inte så här varm. Och visst är man stolt över sin växande mage, men inte så stolt att man går naken på fest. En helt absurd outfit i mitt tyckte. Visst är en gravidmage en vacker sak men det här känns desperat. Alla som skäller på Kim för att hon bär avslöjande outfits för uppmärksamhet borde hålla tyst nu, för allt bleknar i jämförelse med det här!
 
 Chloe & Halle Baily i Rodarte och Ericson Beamon smycken.
Mormors gardin ovanpå en spetsoverall, håriga skor, gem i håret och träffad av en pil rätt i nyllet. Jag finner inga ord för denna outfit, så jag slutar här! 🙂
 
Håller ni med mig? Eller inte alls?!
 
Vill ni se fler modemissar? Kolla här!
 
 
 
 
Foto: Jamie McCarthy/Getty Images.
0

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *