Dagens Lunch Och Dagens Outfit!

Hello Citycatbabes!
Här om dagen träffade jag underbara Emma på stan för en fika. Vi hade SÅ mycket att prata om att fikan tillslut gick över i lunch, ha, ha. Emma hade med sig sin söta dotter, bedårande Isadora. Jag såg henne första gången på NK-eventet när hon bara var några veckor gammal men nu är hon 1 år.
Vi satte oss på mysiga Condeco’s övervåning där det fanns en härlig lekhörna där Isadora kunde tulta omkring. Hon var så otroligt snäll hela tiden och underhöll sig själv i flera timmar med lite matpauser mellan. Helt otroligt. Första och sista gången jag tog med “Stampe” på café slutade med att vi blev ombedda att gå efter att han kastat porslin och bestick på de andra gästerna. Eh, ja, så ni kan förstå min chock över hur lugnt och mysigt vi hade det. “Stampe” har blivit mycket bättre att ha med sig nu för tiden men 45 minuter är nog max jag kan sitta och fika i lugn och ro när han är med.  🙂 Det är ju olika barn men Emma är också expert på barn och föräldraskap och hon delar alltid med sig av oumbärliga tips och tricks för trötta mammor när vi träffas. Vill ni också ta del om dem så ska ni kika in på hennes grymma mammablogg På Smällen.

Jag hade på mig Skinnjacka och tee, min rosa fluffiga kofta, spetsiga skor  i leopardmönster och en plommonlila kjol. T-shirten från Topshop/Nelly såg ni i min första Haul-video. 🙂 Emmas fina outfit ser ni här.

Skinnjacka/IRO Paris. Tee/ Topshop. Skirt/Alexander Wang. Shoes/Lanvin. Klocka Hermès och armband Christyle.se.
Emma har också ett superfint Instagramkonto och en härlig Youtube-kanal där man bland annat kan ta del av alla roligt pyssel och härliga utflykter som hon hittar på med barnen. Jag skulle så gärna vilja hitta på lite roligt pyssel med “Stampe”, göra slime och sånt. Jag glömmer av att hitta på sånt där roligt, blir mest att vi läser böcker, bygger tågbana och spelar spel tillsammans. Har ni några bra tips på roliga och enkla pyssel man kan hitta på med de små? Kommentera här.

Citycatkisses!

 

 

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *