Dagens Outfit: Rött & Rosa!

Hello Citycatdarlings!
Här kommer ett outfitinlägg från landet långt borta, där man (ibland i alla fall) kan gå med bara ben utan att de fryser till is och trillar av. Som ni vet har jag alltid älskat rött. Det är min favoritfärg nr ett, på skor, väskor, läppar, naglar- you name it, I’ve got it! Förra året fick jag en nyförälskelse i rosa och i år kombinerar jag både dessa färger i en enda glassig röra. Jag tycker det blir en riktig vitamininjektion men jag inser att färgmixen kan vara huvudvärksframkallande för andra. När jag växte upp var rött och rosa en förbjuden kombination. Den som blandade rosa och rött var antingen färgblind eller galen. Men i år ser vi många stora designers leverera rosa och rött i kombination på catwalken. Vi kan vara ganska säkra på att de inte är färgblinda men hur det är med galenskapen är en annan fråga… 😉
Valentino, kombinerar både ljusaste pastellrosa och mörkaste cerise med rött. Gucci matchar rosa kjol och solglasögon med röd väska och hatt samt ger oss en röd skinndress med rosa detaljer. Celine låter accessoarerna stå för kontrasten genom att matcha kaxiga skinnboots i rött med romantisk rosa klänning och hos Balenciaga ser vi blockfärger av rött och rosa.
Tips för att kombinera rött med rosa:
1. Gör det ordentligt! Mesa inte utan visa att du medvetet valt att kombinera dessa två färger, genom att välja rött och rosa i stora block.
2. Leta efter en gemensam ton i plaggen för fin harmoni. Kombinera en kall rosa med en kall röd eller en varm rosa med en varm rosa färg.
3. Håll övriga färger neutrala dvs. vitt, svart eller nude om du har fler färger än rött och rosa i din outfit.
4. Låt accessoarerna göra jobbet till en neutral outfit. Tex, jeans och vit tee blir plötsligt supertrendigt med röd väska och rosa skor till.
5. Testa att kombinera röda läppar med rosa naglar, eller tvärt om. Den trendiga färgkombinationen gäller även i beautyvärlden och i vår kan den mest vågade testa både rosa och röd ögonskugga.
6. Glöm alla regler och har roligt! 😉
Pink knit/ Malene Birger. Red skirt/ Nelly. Nude heels/ Christian Louboutin. Red bag/ Saint Laurent. Sunglasses/ Le Specs. Earrings/ Vintage.
Kjolen med finfina volanger (som också är supertrendigt i vår) är ny och ni hittar den hos Nelly.com
0

Du kanske också tycker om

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *