Drömväskan Från Gucci!

img_0642.jpg

Hello Citycatbabes!

Ni som följt mig ett tag vet hur galen jag är i den här väskan och jo, jag skulle ju spara till en Chanel men… plötsligt kändes det som att jag inte orkade vänta så länge, ha, ha. Jag hade dock bestämt mig för att jag var tvungen att sälja gamla väskor, skor och kläder först för att få ihop till väskan, så jisses vad jag har fotat, lagt upp på olika sidor, sålt och sprungit till posten i flera månader. Till och med mina gravidkläder rök. Men det var det värt för sen kunde jag själv hämta ut ett paket från posten. Det är ju en liten rackare det här men naggande god om man säger så! 🙂 En perfekt väska att ha mobil/kamera, nycklar, plånbok, handsprit och läppstift i. För jag släpar ju alltid runt på min stora skötväska på barnvagnen och då är det smidigt att ha en liten över axeln med det där man snabbt behöver hitta utan att leta i 45 min i den stora väskan. För att inte tala om när jag ska på fest för det ska jag ju på massor eeh…kanske någon gång i alla fall. Jag skrev ju att jag inte kunde bestämma mig för vilken färg jag tyckte bäst om och egentligen ville jag först ha en rosa men sen så bestämde jag mig för en svart för att den passar till precis allt. 😀 Jag är löjligt glad för den här och ska vårda den noga.

Yeah right, just you wait, moa, ha, ha, tänker Stampe och står redo med ketchupflaskan… :O Kanske var därför jag valde en svart, om jag ska vara helt ärlig. 😉

Citycatkisses!

img_0654.jpg

Gucci Marmont bag väska

img_0656.jpg

34349f88-1718-4969-ad07-7c5d939894a7.jpg

0

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *