Halloween Och Höstfint Hemma!

Hello Citycatbabes! Vilken härlig hösthelg det här är! Förra veckan åkte vi till Blomsterlandet och “Stampe fick vara med och välja ut pumpor. Jag köpte även lite ljung och kålväxter som jag planterade ihop med murgröna. Det var roligt att göra lite höstfint framför entrén till huset. Sol är det också, då älskar jag hösten och alla sprakande färger.

Hur gör ni? Klär ni ut era barn den här helgen eller nästa? Jag antar att det är lika bra att ha godis hemma redan denna helg. 🙂 Funderar också på att gå en sväng till Halloween på Liseberg tidigt idag innan det blir mörkt men är lite osäker på om det är för läskigt för en treåring ändå? Jag aldrig har varit där på Halloween, har ni? Citycatkisses!
Kommentera här.♥

 

Du kanske också tycker om

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *