Halloweenmasker -Snigelslem, Äkta Guld och Pumpor!

Hello Citycatbabes! Här om dagen råkade jag gå förbi Sephora i Göteborg. Jag råkade också gå in och jag råkade också köpa med mig en hel del hem. Mystiskt det där hur man bara råkar göra så mycket man inte borde. 🙂 Jag fick fantastiskt bra hjälp med att hitta ett nytt sätt att fylla i mina icke-existerande ögonbryn av en superduktig makeupartist som hette Rebecka. Alltså jag är på riktigt ögonbrynslös. Jag har 3-4 platinablonda hår över varje öga, mycket tjusigt, eh nej. Men nu kommer det nästan att se ut som att jag har riktiga ögonbryn, härligt.

Jag köpte en ögonbrynspenna från Anastasai Beverly Hills och passade också på att köpa min favoritrouge från Nars. Klassikern Orgasm. 🙂

Jag fick även hjälp att välja ut en bra concealer och det blev en från Marc Jacobs som heter Remedy. Den har jag hunnit testa och jag tycker den är SÅ bra. Jag har länge varit nyfiken på att pröva ansiktsmasker så jag frågade efter några riktiga askungemasker och fick med mig dessa två hem. En med 24 karatsguld och pumpaextrakt från Too Cool For School och en från Tony Moly med riktigt snigelslem. Ewww, alltså jag är liiite tveksam till den men det passar ju bra på Halloween! 🙂 Jag återkommer med vad jag tycker när jag har testat dem! Hoppas på en magiskt föryngrande effekt a la minst 10 år. Det är väl rimligt eller? 😉

Idag är jag hemma med en liten sjukling hela dagen och borta på kvällen så tyvärr kommer jag inte hinna med måndagsinlägget om motivation, men jag lovar att det återkommer nästa måndag. Idag får det bli fullt fokus på att vara mamma. Den här veckan har vi ju både Halloween och HM som släppar sitt samarbete med Erdem, kul! Önskar er alla en riktigt bra start på veckan! Citycatkisses!

0

Du kanske också tycker om

6 kommentarer

 1. “Jag vet inte om min tidigare kommentar kom fram eller inte, då jag gick och hämta en kopp te och glömde av om jag hade skrivit eller inte.” #minneguldfisk.

  Hoppas sjuklingen kryar på sig. Och jag är med lite tveksam emot snigelslem men förpackningarna väger ju upp det äckliga 😉 Hoppas att det funkar!

  Ha en super grym dag!

  0
  1. Ha, ha, det låter som mig. Tack snälla för omtanken. Han börjar bli bättre nu. Ja men eller hur, förpackningen är så glammig. Jag var också väldigt tveksam men nu när jag prövat är jag fast, ha, ha. Man tänker inte på att det är snigelslem när den väl är på för den doftar så gott. 🙂 Kram

   0
 2. Jag har testat “snigelslemsmask” då jag köpte ett gån när vi var i Sydkorea. Så länge man inte tänker för mycket på innehållet så tyckte jag att de var jättebra (har dock utan guld). Väldigt mycket fukt! Om du vill kan jag ta med till nån workshop om du vill jämföra med den du kör här 😉

  0
  1. Men åh ja, jättegärna! Så kul! Jag prövade den igår och blev verkligen förvånad över hur bra den var. Den hade inte guld i sig, det var den andra med guld och pumpa, men den var verkligen inte alls lika bra. Snigelslem for the win, ha, ha! 🙂

   0
  1. Åh vad kul, absolut ingen fara. Det är jag som är så långsam på att svara. Du vet, barns sjätte sinne för att höra att jag öppnar datorn, ha, ha. Blir inte mycket gjort när han är hemma sjuk. 🙂 Kram

   0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *