Lyxiga mysdressen på min önskelista!

Hello Citycatbabes! Hoppas ni mår bra? Jag har precis försökt lägga “Stampe” i två timmar utan framgång, ha, ha, nu ger jag upp. Ett tag. 🙂


Måste bara dela med mig av denna underbara mysdress i 100% kashmir som jag hittade på Lindex igår. Den ultimata lyxen när det kommer till lounge wear. Det här känns så ljuvligt varmt, elegant och hållbart jämfört med mina färgglada velourset från Juice Couture. (Jo jag använder dem fortfarande ha, ha). Dessutom går 10% av intäkten till forskning om bröst cancer. Så bra! Och vet ni? det finns en halsduk också…. 🙂

Det här settet åker direkt upp på önskelistan för mig. Tomten börjar reda få hintar om man säger så. 😉

0

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *