Mot En Ljusare Framtid!

Hallååå Citycatbabes! Nu trodde ni att jag skulle skriva något djupt om att tro på framtiden. Men det handlar faktiskt om att tro på framtiden, framtiden för bloggen. Jag ville bara tala om att jag nu har anlitat ett företag för att flytta min blogg till en alldeles egen liten plats på nätet. Inga mer Bloggportaler som inte håller måttet. Nu är det JAG som bestämmer, mo ah, ha, ha ha har. Eeh okej? Men på allvar, det känns så otroligt skönt att jag äntligen vågat ta det här steget.

Jag är så otroligt TACKSAM för er som orkat hänga med det här sista året trots att bloggen ligger nere pga tekniskt fel var och var annan dag. Jag blev verkligen lovad guld och gröna skogar av Finest men istället förstörde de min blogg och jag tappade de flesta samarbetspartners. Men NI är guld värda som fortfarande stöttar mig genom vått och tort och jag vill göra den nya bloggen så bra för ER som möjligt. Så tipsa mig gärna om vad ni vill ha? Allt från texstorlek till storlek på bilder, långa eller korta inlägg? Fler bilder? Vad tycker ni bäst om att läsa om?

Det jag drömmer om är att på något sätt kunna ha en dialog med er och mellan er som läser, där vi kan utbyta stil och stylingtips med varandra. Jag vill att det ska vara lättare för er att ställa era stilfrågor. Så har ni några idéer alls, så kommentera, maila, messa, dm-a på Insta, skicka flaskpost (men inte brevbomb) eller på något vis tala om vad ni vill ha av citycatwalk 2.0, så ska jag göra mitt bästa för att ge er det. Jag kommer låta er veta hela tiden vart jag är i processen och den här gången kommer allt att vara testat och välfungerande innan den nya bloggen lanseras. Och ni kommer inte behöva göra någonting utan kommer automatiskt komma in på den nya när det är dags. (Så som det var menat att funka förra gången). Nu ser vi framåt den ljusnande vår! 😀 All kärlek till er mina fina citycatbabes!

0

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

 1. Va kul att du skapar en egen plats! Det har varit jättesvårt att kommentera här.
  Jag är jätteglad för din skull. 🙂 kram

  0
  1. Åh tusen tack snälla du! Jaaa det ska bli SÅ skönt! Tack för tipset. På vilket sätt har det varit svårt? Att hitta var man ska kommentera eller funkar det inte eller är det för krångligt? Superglad för svar så jag kan undvika det på min nya blogg! Kramar!

   0
 2. Hej!
  Jag kan börja med att säga att jag läser din blogg från min mobil.
  På din finestblogg så måste man scrolla tillbaka efter man läst ditt inlägg om man vill kommentera. Vissa inlägg är längre än andra (inte mig emot) men det tar en stund att scrolla tillbaka helt enkelt.
  Sen har det tagit meeeegalång tid att få kommentarsidan att öppna sig. Det har liksom gått väldigt långsamt.

  Jag gillar hjärtat. Enkelt och snabbt att visa att man gillar ditt inlägg. Så det hoppas jag finns sen också 🙂

  Kram. Trevlig helg 🙂

  0
 3. Hej Ellie, jag älskar din blogg och dina bilder och den sköna känsla du skapar. Det känns som om man faktiskt känner dig, att du bryr dig om oss och det är ovanligt bland bloggare.

  Det har varit svårt att kommentera, tar enormt lång tid och ibland har det bara inte funkat alls (iPad). Det som jag gillar är modebilder och tips, personliga inslag med lite internationellt mode. ❤️❤️❤️

  0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *