Nu Bygger Jag Min Dröm Walk In Closet!

Drömgarderob, walk in closet. Bygga.

Hello Citycatbabes! Nu är det äntligen dags, jag ska få min dröm-walkincloset, yay! Tanken var att vi skulle bygga den när vi först flyttade in, men så blev jag ju gravid med “Stampe” och sen har det varit kaos i ca 3 år, ha, ha. Men nu känner vi att vi äntligen har tid och kraft till att göra det. I alla fall min man som vill ge mig den här drömmiga julklappen. (Antagligen mer av praktiska skäl än romantiska, ha, ha). Jag har varken superstort rum eller superstor budget, men vad jag har är superstora planer. 🙂 Det här kommer bli fantastiskt! I helgen ska vi åka till Ikea och titta på stommar.

 

Drömgarderob, walk in closet. Bygga.

Jag har nog drömt om en walk in closet så länge jag kan minnas och den får gärna se ut som den i Sex And The City. Kanske måste jag faktiskt ha ett par blå Manolos precis som Carrie, för att göra drömmen komplett! 😉
Jag vill ha en öppen walk in så att jag verkligen kan se alla kläder. Många hyllor för mina finaste skor. Bra smyckesförvaring och någonstans där jag kan ha alla mina väskor. En helfigurspegel är ett måste och kanske ett litet sminkbord om jag får plats med det också.
Min fina vän Maria som driver en av Sveriges största bloggar, Inredningsvis, har gjort ett superbra inlägg om hur man uppnår drömgarderoben. Men jag vill gärna höra era bästa tips också! Vad ska man tänka på när man bygger en walk in closet? Vad hade ni haft i er walk in om ni fick drömma? Kommentera här!

Drömgarderob, walk in closet. Bygga.

Bilder: Citycatwalk Pintrest.

0

Du kanske också tycker om

1 kommentar

  1. Men aww tack! har du tipsat om mig där det hade jag missat 🙂 och vad KUL för dig att få en egen drömgarderob DET r du värd om nån. Jag hoppas du mår ok, jag blir orolig för dig ibland 🙁 Vore kul ta en fika nån dag innan jul TRO mig jag har saker att berätta haha 🙂

    Stor kram i ruggvädret 🙂 Maria

    0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *