Nya Superbra Makeupprodukter!

Hello Citycatbabes! Hoppas ni mår bra! Här om dagen var jag inne på Kicks i Nordstan i Göteborg. Wow så fin den butiken har blivit. Flera våningar av ljuvligheter med alla roliga och lyxiga märken man kan drömma om. De hade bland annat en hel disk med Jo Malone doftljus  (jag drömmer om det här) och så hade de fått in en parfym från Tiffany & Co som så klart har formen av en diamant. Båda grejerna är bra julklappstips till tjejen/kvinnan som gillar lyx! Jag fick ett doftprov på parfymen och den doftar ljuvligt av mandarinblad, irisblomma, patchouli och mysk.

Det jag egentligen skulle köpa var en foundation. Ni kommer väl inte tro det här men jag har inte haft någon foundation på säkert 10 år. Jag har kört med en BB-cream i T-zonen bara, men nu behöver jag verkligen en bra foundation! Jag har dock aldrig hittat rätt, utan det syns alltid när jag har foundation. Jag har mest sett ut som om jag smetat gräddkola i ansiktet, inte en bra look. Jag gick till Kicks för att göra en nyansmätning, men makeupartisten tyckte vi skulle strunta i det eftersom hon direkt visste vilken nyans som passade mig bäst.

Efter att ha ställt lite frågor om min hy och vad jag tycker om så plockade hon fram den här från Clinique. Even Better Glow Light Reflecting Makeup SPF 15. I CN 28 Ivory. (Superbra med spf). Det är inte ett märke jag själv skulle ha valt. Men det är ju därför man frågar efter hjälp. Alltså den är SÅ bra. Fjäderlätt men ändå täckande, lyster men man blir inte blank och färgtonen kunde inte vara mer perfekt. Det syns inte att jag har foundation på mig, men huden ser mycket jämnare ut med mer lyster. Älskar den! 5 citycats av 5 möjliga!
Jag passade också på att köpa en ny beauty blender. Jag frågade om hon tycker det är någon skillnad mellan Kicks egna variantjämfört med originalet som jag har haft länge nu. Hon tyckte inte att det var någon skillnad och jag måste säga att jag inte heller märker någon. Så i fortsättningen kommer jag nog att köra på den billigare varianten från Kicks, många kronor att tjäna där. En sak är säker i alla fall och det är att jag aldrig mer vill vara utan en sån här rosa liten mjuk sak, ha, ha.
Sist men inte minst blev det ett rengöringsshampoför mina makeupborstar och svampar. Får se bara när jag ska ha tid att schamponera dem, har svårt nog att hinna schamponera mig själv, ha, ha… 🙂
Ha en underbar dag! Citycatkisses!
+1

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *