Sommarens Modemåste -Stråväskan!

Stråväska, sommar, trend, shopping, dagens outfitHello Citycatbabes!

Aldrig har väl en så prisvärd väska varit SÅ otroligt inne som den här sommaren. Jag pratar så klart om stråväskan som vi har sett i alla former. Väskan är ursnygg till stranden och till en härlig sommarklänning men gör sig kanske allra bäst till en outfit med kontrast som en dressad look i stan. 🙂 På Kreta hittad jag en superfin handgjord variant med remmar av mjuk läder som jag slog till på direkt! Den är väldigt stor så den passar perfekt till stranden. Ni har kanske sett min andra lilla stråväska på Instagram, från Michael Kors som jag också tycker är fantastisk? Det är något romantiskt, oemotståndligt somrigt över stråväskor. Trendigaste stråväskan hittar du just nu hos Chene men det finns även många fina varianter hos kedjorna. När jag var på Afro Art här om dagen hittade jag också en fin för bara 175 kr och den här från Tine K tycker jag också är snygg.

Stråväska, dagens outfit, shopping.
Min nya stråväska från Grekland.
Stråväska, shopping, dagens outfit, modeblogg
Snygg och enkel stråväska hos Afro Art.

Du kanske också tycker om

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *