Stickat i Vårens Färger Från HM!

stickat ljusgult gult, stickad tröja, HM
Vårmodet på HM i Göteborg.

Stickat i Pastell.

Drömmar om våren. Får man ha det mitt i julen? Jaa, det är klart. Det är ju härligt att veta att man har något att längta till även efter mysiga julen är slut. Jag längtar redan efter vårmodet. Stickat i ljuva pastellfärger.

Kommer ni ihåg Rodebjers vårkollektion för 2019 inspirerad av den svenska synden, som jag blev helt galen i, jag bloggade om den här. Där finns mycket stickat, bland annat en ljusgul tröja som jag inte kan se mig mätt på och här om dagen var jag på HM och fick se en tröja i samma färg på HM. Inte riktigt lika arbetad men i ullig, mjuk, mohair och underbar ljusgul ton. Ska jag slå till på den ljusgula, vad tycker ni?

Gul, HÄR. Ljusturkos, HÄR. Ljusrosa, HÄR.

Tröjan finns även i pastellturkosoch ljusrosa för den som tycker det är svårt med ljusgult. Ska jag välja den ljusgula får jag nog kontra med lite brun utan sol tror jag, om jag inte ska se ut som att jag lider av långt gången gulsot ha, ha. 😀

Det blir mycket gult i vår, allt från pastellgult till senapsgult. Kom ihåg var ni läste det först. 😉 Ifall det var här, annars kan ni glömma det. 😉 Den ljusnande framtid är vår!

Citycatkisses!

6+

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *