Stor Bloppis! Jag rensar garderoben!

Hello Citycatbabes! Förlåt att ni inte kunnat komma in på bloggen sen i söndags! Alla bloggar på Finest har legat nere, alltså flera tusen bloggar och det har varit så frustrerande att inte kunna påverka det över huvud taget. Men, nu är servern uppe igen och jag bloggar på som vanligt. Tack för ert tålamod!
Ni vet ju att jag håller på att bygga min dröm walk in closet och då behövde jag så klart rensa ur min garderob lite. Jag skickade in två stora påsar till Sellpy och här hittar ni min butik. Här hittar ni helt oanvända, nya jeans, kjolar och klänningar samt några riktiga favoriter som leopardmönstrade jumpsuiten, svarta, stretchiga skinnbyxor av äkta lammskinn och min guldiga paljettklänning. 🙂 Man bjuder på plaggen vad man kan tänka sig att betala, de flesta är utropspris 0 kr. Och sen tillkommer frakt som står specificerat under varje plagg, oftast runt 30 kr.
Om ni har frågor om en speciell vara som ni inte får svar på i beskrivningen så maila mig eller kommentera här. Citycatkisses!
Ej samarbete eller reklam.
0

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *