Try On Haul: Pröva Kläder Med Mig!

Om ni vill se videon i bättre kvalitet, välj HD. (Håll musen över videon, klicka på den lilla “muttern/kugghjulet” och välj “Kvalitet”. Klicka sedan på “HD 1080p”.

Hello Citycatbabes!
 Okej, håll i er nu, ta fram skämskudden och en skål popcorn för här kommer min första video här på bloggen. Kläder blir ju en helt annan sak när man ser dem på någon i rörelse. Jag shoppar ju (alldeles för) mycket och med en video kan ni vara med mig när jag öppnar paket och påsar, prövar plaggen och väljer vad jag ska behålla och inte. Jag får sällskap helt enkelt. Jag kommer självklart aldrig sluta med foton på bloggen, tänkte bara att det här kunde vara ett kul komplement.  Jag älskar själv att se när andra prövar kläder på Youtube som de har köpt eller beställt online för då får jag en uppfattning om i fall det är något jag själv skulle vilja köpa eller skulle passa i. Plus att det är en stunds härlig verklighetsflykt. Jag pratar knagglig engelska i videon eftersom det är universalspråket på Youtube. Sjukt svårt och pinsamt, men med läsare och följare från olika delar av världen så kändes det tråkigt att inte alla skulle förstå vad jag säger. Kanske inte någon gör ändå iofs men jag har i alla fall försökt mitt bästa, ha, ha. Jag HOPPAS att ni gillar det och tycker det är kul. Om ni gör det så tryck gärna på hjärtat eller ännu hellre kommentera! Ni kan också gilla videon på Youtube här och trycka på prenumerera för att inte missa några videos från mig. Om ni inte gillar det får ni i alla fall lite work out för magmusklerna medan ni skrattar. 😉
Tala gärna om vilka plagg ni tycker jag ska behålla eller skicka tillbaka! 🙂 Här är länkarna som jag totalt misslyckades med att lägga in i videon, som sagt, nybörjare, men jag lär väl mig får vi hoppas. 🙂
NELLY:
VERO MODA DOTTED RED DRESS (I SMALL) – Här.
TOPSHOP TEE IN XS -tyvärr slutsåld för tillfället
PINK FRONT KNOT TEE (I SMALL) –Här.
ONLY VELVET LEGGINGS (I MEDIUM) –Här.
Önskar er en härlig söndagkväll och en riktig kickstart på nya veckan i morgon! 😀 Citycatkisses!
P.S. Är du sugen på en till “Haul” så har Emma (På Smällen) en riktigt bra med massa fint från Bubbleroom.

 

_Inlägget innehåller affiliatelänkar_

0

Du kanske också tycker om

7 kommentarer

 1. Wow Ellie vilken stjärna du är! Inte bara är du snygg, du har en behaglig och vacker röst också. Du pratar en brittisk engelska tycker jag, fint! Vilket proffsigt första försök. Det som kan bli bättre är kanske kameran och belysningen. Om du blir en you tube-stjärna får du uppdatera utrustningen. Du har talang juh!!!

  0
  1. Tack, tack underbara du, vilka fina ord och en sån pepp! Då kanske jag vågar mig på en video igen så småningom. 🙂 Tycker själv det är kul att se en person jag följer lite mer “live”. Tusen tack för tipsen, det uppskattas. Ja de flesta på Youtube har ju värsta filmstudion hemma och fantastiska redigeringsprogram, men går det bra så kan man ju alltid uppgradera som du säger. Jag har precis köpt en sprillans ny systemkamera som ska vara bra att filma med så det är jag som inte riktigt kan hantera den än, ha, ha. 😀 Jag ska öva på detta och absolut försöka att få till bättre ljus. (Fast det finns nog en gräns för hur skarpt man vill se mig, ha, ha). Glöm inte att ställa in “HD-kvalitet” på videon annars blir kvaliteten heeelt kass. Tror den spelas i 360 p annars som är riktigt kornig. Det var SÅ bra att du skrev den här kommentaren för nu har jag skrivit in det i texten också, så inte alla sitter och tittar med lägsta kvalitet. Det är kasst att Youtube gör så men det är väl för att man ska kunna välja hur mycket “surf” och batteri det ska dra att kolla på videon. Sen är det ju ändå inte superbra kvalitet så klart men jag ska jobba på detta. TACK för ditt stöd och dina underbara kommentarer, jag blev så glad! Made my day! Kramar! <3

   0
 2. Alltså du är fantastisk och din engelska är verkligen inte knagglig! Jag älskar också den röda klänningen, så himla fin! Jag tyckte alla kläder var snygga på dig, men själv är jag inte bekväm med korta toppar, men det var jättesnygg på dig!

  Tack för länkkärleken <3

  0
  1. Hej! Åh men tack snälla vad glad jag blev! Vad roligt att du gillade den röda klänningen, den är jag helt kär i själv. Nej jag är inte heller bekväm i korta toppar, man får ha super high wiast jeans om det ska funka, högre än i den här videon och helt ärligt är det ganska svårt att stänga in magen i såna efter jag fick “Stampe” ha, ha. Men tack snälla att du ändå tyckte att det funkade. Massor av kramar! <3 <3 <3

   0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *