Välkommen till NYA CityCatwalk!

A men HALLLÅÅÅ! Vad roligt att ni har hittat hit. Äntligen har vi en ny blogg! 😀 Jag är SÅ otroligt glad att hälsa er välkomna till nya CityCatwalk. Förutom en ny look och ny logga så finns det en hel del andra rolig nyheter.

Nyheter:

 • Fråga Stylisten: I sidopanelen till höger hittar ni “Fråga Stylisten”. (Läser ni via mobiltelefon hittar ni frågerutan längst ner på sidan). Där kan ni på ett enkelt sätt ställa alla frågor om stil och styling till mig. Som ni vet så tycker jag att det är väldigt roligt att hjälpa till att svara på frågor och jag vet att det är ett uppskattat inslag även bland er som läser.
 • Sidor: Längst upp på bloggen hittar ni olika rubriker, Kontakt, Om Mig och Shoppa Min Garderob. (På mobilsiten går ni till ”Meny” längst upp på sidan och där hittar ni de olika sidor som finns).
 • Shoppa det jag shoppar: Shoppen är ett nytt roligt inslag där jag lägger till sånt som jag själv har köpt och sånt som jag funderar på eller drömmer om att köpa. Jag får inte del av försäljningen.
 • Gilla: Det finns ett hjärta både ovanför och under inlägget som ni kan trycka på för att visa att ni gillar ett blogginlägg. Det är en bra feedback till mig för att veta vad ni vill se här på bloggen
 • Kommentera: Det ska nu vara betydligt lättare att kommentera. Jag vet att det har strulat rejält på Finest. Nu finns en tydlig knapp i slutet av varje blogginlägg, lite till höger, som ni kan trycka på och då kommer ni direkt till ett fält där ni kan lämna en (mycket uppskattad) kommentar.
 • Läsbart: Texten kommer nu att vara läsbar på alla typer av enheter. 🙂
 • Instagram: Längst upp och längst ner på sidan hittar ni bilder från min Instagram. Det är bara att trycka på en av bilderna så kommer ni direkt till min Instagram.
 • Youtube: Till höger i sidopanelen finns en ruta där ni kan se min senaste video. (På mobil enhet ligger den längst ner på sidan). Klicka på rutan så kommer ni direkt till kanalen. Under videon finns också en knapp ni kan trycka på för att inte missa någon av mina videos. “Prenumerera”
 • Ny Plats: Bloggen ligger inte hos Finest.se längre, faktiskt inte på någon bloggportal, utan på en helt egen plats på nätet vilket kommer minska teknikstrulet rejält.

Jag hoppas att ni ska gilla det nya formatet. Om det är något som krånglar eller som ni saknar så maila eller kommentera gärna! Den här bloggen är för er. Alla er som följt mig i så många år och som blivit som vänner. TACK! Och varmt välkomna i Citycatwalk-klubben till alla nya läsare som nyss hittat hit!

Massor av kramar och citycatkisses/Ellie

Stort tack till Johanna på Enklaknep.se som har hjälpt mig designa min drömblogg!

+13

Du kanske också tycker om

7 kommentarer

 1. Hej Ellie, så fint din blogg är. Här kan vi läsare hänga med dig för inspiration och lite glamour. Jag återkommer snart med några modefrågor.

  Grattis och skål ????

  0
  1. Hej! Åh tack, tack snälla! Jag blir så glad att höra det och TACK för att du orkat hänga kvar trots allt strul. Jaaa gör gärna det, det är precis vad frågerutan är till för! Skål tillbaka och kram!

   0
  1. Tusen, tusen tack snälla du! Jag är så glad att det äntligen har ordnat sig, skönt! Kramar och tack för kommentaren!

   0
 2. Jippi!!! Äntligen säger jag som trogen citycatwalkläsare ?????????
  Så fin den är din nya blogg ????

  0
  1. Hej! Åååh vad glad jag blir, tack snälla, vad roligt att du tycker det blev bra! Det betyder så mycket att du orkat stanna kvar, verkligen! Många kramar!

   0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *