Veckans Fashionistas!

Hello Citycatbabes! Den här veckan är det påsk i kändisland. Mörka läppar dominerar och vi ser att de vida byxorna är här för att stanna. Här kommer lite härlig inspo från kändisarna, på röda mattan och off duty, inför helgen. Önskar er ett härligt fredagsmys! Citycatkisses!
Gigi Hadid äger röd mattan i den här gula ensemblen. Gul paljettklänning med guld kappa, kombineras med glittriga skor i nude. Gult är inte fult! (På Gigi i alla fall).
Kate Bosworth är ursnygg i en oväntad färgkombination. Pastellrosa blazer ihop med knallgula byxor blir effektfullt och de silverfärgade skorna och matchande väskan är ett perfekt val. 5 +!
Jourdan Dunn är “smoking hot” i transparent prickig klänning med matchande skor och en elegant fuskpäls draperad över axlarna. Det mörka läppstiftet blir pricken över i.
Dakota Johnson är supersnygg i en rosa, underbart vacker aftonklänningen med gnistrande applikationer. Perfekt kombinerat med ett par mörka läppar som gör att looken känns höstig trots att hon bär ljusrosa.
Kate Hudson bär upp rutigt från topp till tå som ingen annan. Fin look som blir ännu snyggare av ett rött lackskärp som markerar midjan.
Georgie Fowler är så grymt cool i vida svarta jeans mid skärp i midjan. Hon balanserar vidden i jeansen perfekt genom att bära en tight svart polo och liten kort skinnjacka upptill. Mästerligt
0

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *