Michael Kors Bags!

 Igår var jag på NK för att lämna in en klocka för reparation. Jag kunde ju inte låta bli att gå förbi Michael Kors butiken, he,he, och där hittade jag de här snygga väskorna! Perfekta för vår och sommar! De rymmer mycket och finns i härliga färger! Blev speciellt sugen på den randiga i marinblått och vitt (kanske för att jag bor i Göteborg he,he). 🙂 Modellen heter Jet Set Travel och kostar ca 2500 kr. Hyfsat pris för en märkesväska!

Du kanske också tycker om

7 kommentarer

  1. Tycker att priset är kanonbra! Jag var faktiskt på väg att köpa en sådan för nån månad sedan men de hade bara mediumvarianten och den kändes klumpig på mig som är så kort. Så det fick bli en MK Hamilton bag istället, är väldigt nöjd med den också men jetseten alltså… "vad är väl en bal på slottet?"

  2. Jag valde också MK Hamilton! 🙂 Min första designväska. Jag valde svart med silver och är jättenöjd. Men det ger ju blodad tand och nu vill jag ha en ljus väska till våren/sommaren. Funderar på Marc Jacobs… Jag ska förresten till London i maj. Var där köper man Loboutins?

    1. Ja visst gör det, när jag köpte min första Mulberry sa jag att jag aldrig skulle köpa någon mer väska, ha,ha, nu vet vi hur det gick med det… 😉 Åh vad roligt att du ska till London! Du hittar Christian Louboutin bla på Selfridges fantastiska skoavdelning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *