Trendspaning i Göteborg: Pärlglans!

Här om dagen gjorde jag en liten trendspaning i Göteborgs butiker och det var en trend som stod ut mer än alla andra, pärlor. Dessa vita, runda kulor, äkta eller odlade så väl som konstgjorda, har en lång historia och förknippas ofta med Coco Chanel som gjorde dem till sitt signum. I år har Karl Lagerfeld spunnit vidare på modehusets historia och satt pärlor på plagg och accessoarer i sin egen kollektion för hösten 2017.  Pärltrenden ser ut att fortsätta även till våren om man kikar på Gucci Resort 2018 där modellerna hade fått pärlor istället för hår. Det finns något väldigt chict med pärlor, men i höst är de lika edgy som de är eleganta.

Shopping, Trendspaning i Göteborg, Pärlor. Modeblogg, Influencer.

 

Hos HM spanade jag in en jeansjacka med pärlbroderier och byxor med pärlor längs kanterna.

Shopping, Trendspaning i Göteborg, Modeblogg, Influencer. Pärlor

På Zara fanns det hur mycket pärlor som helst, på toppar, blusar, ankelboots och loafers. Jag köpte själv en blus med pärlor på manschetterna som ni kunde se i min första ”fall haul”-video. 🙂

Shopping, Trendspaning i Göteborg, Modeblogg, Influencer.

På Jedviks skor var det ”Stampe” som spanade in supersnygga skor med pärldetaljer från just Karl Lagerfeld. 🙂 Sån mamma sån son, ha, ha.

Även på NK hittade jag massor av härliga pärliga plagg som den här fantastiska jackan från 3.1 Philip Lim, en underbart vacker blus som kantats med minipärlor och höstens härligaste stickade kofta med pärlor på ärmarna som ni ser längst upp i inlägget.
Pärlor är officiellt coolt igen! Citycatkisses!

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

    1. Jaaa, pärlor är i och för sig alltid rätt eftersom de är klassiska, precis som trenchcoaten och kavajen tex. Men det är olika hur trendiga de är från säsong till säsong och i år är de supertrendig! 🙂 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *