Omtanke…

We would like to wish you a happy birthday today! Take the day to pamper yourself! You deserve it. You’ve worked hard to cope with your IC. It’s time that you reward yourself! Here are a few great IC friendly birthday ideas:

– Get out of the house and take a nice walk in a local park. Fresh air, blue sky and the laughter of children is a great way to lift your spirits.

– Call some friends and invite them over for a video and takeout! You know that one of them will stop at the video store for you!

– Take a long, soothing soak in your tub with candles! Baking soda in the water (no bubble baths please) is very soothing

– Laughter is a great medicine! Take someone miniature golfing! There are plenty of bathrooms!

– Rekindle romance. IC doesn’t change your capacity to love or the love you have for your partner. Let them know just how much you love and appreciate them in your life. Always remember that you have never been more prepared to handle whatever life sends you than you are that this very moment because, truly, you are not only older but are also wiser!

Be strong! Carry hope in your heart. Be committed to your health. Most of all, I wish you a great birthday today!

Den här fina födelsedagshälsningen fick jag från ett comunity i USA där människor med samma sjukdom som mig kan prata med varandra, få stöd, hjälp. I Sverige finns ingenting sådant, det finns inte ens någon info på sjukhusen,det är så dåligt. När jag gläste det här bara grät jag för det är en sådan tröst att det finns människor där ute som förstår precis vad man går igenom och har vänliga ord att ge, samtidigt som det är så himla sorgligt att det är så många som lider av den här hemska sjukdomen. Ett botemedel är verkligen allt jag önskar mig och alla andra i min situation. Det här brevet är nog inte så intressant för de flesta av er, men kanske är dert några läsare som också går igenom något svårt eller har en anna sjukdom och kanske kan de här fina orden, om att man faktiskt är ett år visare och starkare pga av det svåra man har kämpat sig igneom under året, hjälpa någon. 

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Stort grattis i efterskott på din stora dag! Vilken fantastiskt fin grattis hälsning från USA. Ofta blir jag så glad över internet och allt positivt det för med sig, som communitys i en annan världsdel där man kan dela med sig av livet. Speciellt för dig eftersom du sagt att inte många vet/förstår något om din sjukdom här i Sverige.

    Jag är en sån som är dålig på att kommentera, men du ska veta att jag läser din blogg varje dag. Jag tycker du har en stor känsla för mode och är glad att du inte ger upp din dröm att på något sätt jobba med det du har sån talang för.Jag önskar dig stor framgång med ditt företag.

    Samtidigt vill jag också säga att din positivitet, trots allt du måste kämpa med, är fantastisk.

    Jag brukar använda dina outfitsbilder som inspiration, och önskar ibland att jag haft råd att anlita dig som min personliga stylist. Kan du inte komma till Blekinge kl.7 varje morgon och hjälpa mig klä mig? Du klär dig så elegant men samtidigt med en "edge".

    Ha den äran än en gång och hoppas detta året blir ditt bästa någonsin.

  2. Vivi: Tack för din underbara kommentar!!! Jag blev så glad när jag läste det du skrivit, tack för dina fina ord min stil och min födelsedag och framför allt tack för dina uppmuntrande ord om mina drömmar om att få jobba med mode och min hälsa!!! Det är jätte roligt att få veta vem det är som läser min blogg och jag förstår det där med att kommentera ofta för det är jag själv jätte dålig på med de bloggar som jag läser, så tack för att du tog dig tid att skriva här, det lyfte verkligen hela min dag! Önskar dig allt det bästa och hoppas att du fortsätter att tycka att det är roligt att läsa min blogg. Kramar Ellie

  3. Ger ett stort grattis i efterskott jag också! Läste ditt tidigare inlägg och jag beundrar dig!!!! Och att du fått ett jobb och orkar ha det med din sjukdom är ju fantastiskt – även om det är viktigare med hälsan såklart!!! Ta hand om dig och se hur många läsare du har som bryr sig om dig!

    Kram från Elin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *