Jul på Liseberg!


Hello Citycatbabes! Oj vilken härlig dag jag hade igår, hade så mycket mindre ont än jag brukar, så jag passade på att göra massor av saker som jag inte hade hunnit med! Klockan 10.00 var jag i Nordstan och handlade dem sista julklapparna, ut och in på en timma med 3 julklappar handlade, kände mig effektiv, ha,ha! Sen Letade jag igenom varenda Pressbyrån i hela stan efter frimärken till julkorten, mindre effektivt, de var slut överallt, men hittade dem i den sista 5:e butiken. Postade julkorten, tvättade 4 tvättar, bloggade och sen började jag med julskinkan. Gjorde misstaget att linda alldeles för mycket folié runt den, så det tog ju en evighet, nästan 6 timmar allt som allt med griljeringen. Natruligtvis brände jag mig själv, den blev sned, brände griljeringen lite grand men, den blev såååå god, så det gjode inget, det var roligt när det var klart! I natt vaknade jag flera gånger i sömnen och skrek: Nej!! Min sambo frågade men, vad är det? ”Ah nej inget, jag bara drömde att jag tappade skinkan i golvet igen!” Ha,ha, ha, helt sjukt, det där med julskinka kan tydligen framkalla onödiga stresssyndrom. 😉 På kvällen gick vi till julmarknaden på Liseberg och precis när vi gick dit så började det snöa, stora vackra snöflingor öste ner och det var som att gå omkring i ett förtrollat Winter Wonderland! Underbart vackert!

Här står jag vid den upplysta isbanan där de har konståknings uppvisningar. Det var bitande kallat med många minusgrader så jag fick pälsa på mig ordentligt med dunjacka från InWear med brosh från Sonia Rykiel, mössa från Kappahl och röda vantar från Björn Borg.

Här står jag utanför Sagoslottet på Liseberg. Skinnväskan har jag köpt i Grekland. Min snälla sambo köpte två underbara julpresenter till mig som jag ska visa senare och vi spanade in massor av mysig mat, fint konsthantverk och spelade bort alldeles för mycket på chokladjulen,he, he, det var en fantastisk, magisk kväll! 🙂 När vi kom hem sjönk vi ner i soffan under flera lager filtar med några avsnitt av Desperate Housewives som vi hade missat och glögg och knäck. Mys! Jag är så glad och tacksam att jag fick en sån här dag!

Du kanske också tycker om

1 kommentar

  1. Vad glad jag blir att du har haft en så fin kväll.Ser supermysigt ut!Låter gott med skinka.Imorgon får vi lite jullunch på jobbet.Sen åker jag direkt från Sthlm med tåget ner till mina föräldrar och firar jul och är ledig i 3 dagar 🙂 Hoppas du får en riktigt fin jul!Vi bakade lusskatter,fudge och saffrans biscotti.Många kramar och God Jul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *