Fårskinnskappan är här!


Nu har äntligen min fårskinnskappa från Kanada kommit! Den är jättefin och jättetung, ha,ha men lite väl trång över axlarna och bysten tyvärr, fast jag kan ju ändå ha den, bara jag inte har för tjocka tröjor på mig under. Det behövs ju i och för sig inte, för den är så otroligt varm och härlig. 🙂 Luvan är avtagbar vilket är bra tycker jag. Jag var lite nervös att den inte skulle komma fram, ca 6 veckor tog det, men nu är den här. 🙂 Ebay är grymt! 🙂


Så här som Serena i Gossip Girl vill jag styla den. (Så klart, hi,hi). 😉

Du kanske också tycker om

6 kommentarer

  1. Hai. Jodå den blev kanon, nä bry dig inte med tjocka tröjor under den ser ut att värma dig gott ändå:) Satt också och kollade byxdressen från H&M, har dock inte tålamod att vänta till dec så jag hoppade den. Ligger i soffan nu med envis migrän!!! Försöker skingra tankarna med att tänka på den underbar shopping dagen i Lund i fredags. Blev en helt underbar väska till, ställer sig fint bland dom andra hihi. Kram på dig.

  2. Hai. Jodå den blev kanon, nä bry dig inte med tjocka tröjor under den ser ut att värma dig gott ändå:) Satt också och kollade byxdressen från H&M, har dock inte tålamod att vänta till dec så jag hoppade den. Ligger i soffan nu med envis migrän!!! Försöker skingra tankarna med att tänka på den underbar shopping dagen i Lund i fredags. Blev en helt underbar väska till, ställer sig fint bland dom andra hihi. Kram på dig.

  3. Marie: Åh hoppas att du mår bättre nu och att migränattacken har gett sig! Va kul att du har shoppat en ny väska, det finns nästan inget roligare att shoppa än just en ny väska!! 🙂 Nej det är lite segt att vänta dressen, men hoppas den är värd väntan. 🙂 Va roligt att du gillade kappan! Tusen krya på dig kramar från mig!

    Camilla: Åh va kul att höra att du tyckte den var fin! Ja den kommer garanterat att behövas, det är ju redan såååå kallt!! Kram!

  4. Marie: Åh hoppas att du mår bättre nu och att migränattacken har gett sig! Va kul att du har shoppat en ny väska, det finns nästan inget roligare att shoppa än just en ny väska!! 🙂 Nej det är lite segt att vänta dressen, men hoppas den är värd väntan. 🙂 Va roligt att du gillade kappan! Tusen krya på dig kramar från mig!

    Camilla: Åh va kul att höra att du tyckte den var fin! Ja den kommer garanterat att behövas, det är ju redan såååå kallt!! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *