7 snygga mysdressar!

Det är ofta så att det man investerar minst i är de plagg som man har på sig hemma när man myser, lagar mat, städar, tar hand om barn, bara är hemma eller är hemma och är sjuk. Man tar dem där gråa byxorna med hängrumpa och pösiga knän för att dem är bekväma och en för liten eller för stor t-shirt som sitter lite illa, men, man kan ju inte bara slänga den, så då kan man använda den hemma, när ingen ser. Men känner sig bekväm, men inte särskilt snygg. Jag som spenderar så extremt mycket tid hemma och sjuk, har insett att det gör jättemycket för mitt humör och hur jag känner mig att ha snygga mysdressar och pyjamaser. Man känner sig ju ofta redan ganska eländig om man är hemma mot sin vilja som när man är sjuk eller hemma under en lång period som när man fått barn, så varför ska man straffa sig själv genom att bära fula, trasiga eller illasittande kläder? Jag lovar att den där toppen som sitter jättefult som du bara använder hemma inte kommer att bli ledsen om den blir utbytt mot en som faktiskt sitter skitsnyggt och en mysdress får dig att känna dig helt fabulous! (Ja även fast du bara är hemma och ingen ser dig). 🙂 Här kommer förslag på 7 snygga hemmadressar!

Jumpsuit från Asos
Pyjamas/loungedress från HM
Loungetopp och thermal lounge pants från Juicy Couture
Mjukisar i ull från Princess Tam Tam
Satindress med silkiga byxor och oversizetopp från Lindex
Frottébyxor och tröja från Juicy Couture (mina personliga favoriter, har 3 stycken, och dem ger världens snyggaste rumpa, håller formen tvätt efter tvätt och är underbara att ha på sig).
Mysdress i velour från Juicy Couture. Jag har en i velour och den är underbar nu på vintern, varm och gosig med fin lyster. Finns i alla möjliga former och varianter, med oliak längder på jackorna och olika modell på byxorna.

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *