Nu ska jag äntligen ha lite semester, inte lite, 4 härliga veckor, så skönt det ska bli! Nästa vecka åker vi ju till Grekland så den här veckan försöker jag äta nyttig mat så jag får i mig så mycket vitaminer och mineraler det går och få upp folatvärdet lite. Behöver energi för att återhämta mig efter extra tuffa månader med sjukdomen. Det här åt jag till lunch både igår och idag med vitt bröd som jag doppade i lite god olivolja. Avocado, buffelmozarella med färsk basilika och honungsmelon med lite parma slega skinka. God och somrig mat när det är varmt! Till middag åt jag färsk halstrad tonfisk och färskpotatis och ikväll blir det färsk ugnsbakad lax med färskpotatis och lite lättcremefraiche med dill och gräslök. Då borde jag få i mig mycket av de omega-fettsyrorna från fisken och C-vitamin från potatisen. Och så äter jag 1 dl färska blåbär varje kväll (med ett berg av daimglass, ha,ha). Jag kan ju tyvärr inte äta några citrusfrukter eller tex jordgubbar pga av sjukdomen, så jag måste försöka få i mig c-vitamin från anda källor, då är blåbär och potatis bra. Enda nackdelen med sån här nyttig och god mat är att det är så jäkla dyrt!!! Ju nyttigare det är desto dyrare känns det nästan som, det borde ju vara tvärt om! Kan de inte sänka skatten på nyttig mat och ekologiskt och höja på det onyttiga? Fast det kanske redan är så, kan inte det där så bra. Men vore den ekologiska, näringsrika, rena maten utan tillsatser billigare skulle nog många fler ha råd att köpa den och må bättre på köpet!