White & Grey!


Hello Citycatbabes! Det här hade jag på mig igår när vi firade M:s pappas födelsedag hos dem! Det är ett stort hus ute vid havet i Onsala så ett par gosiga varma angorastrumpor passade bra för de kalla golven. Vi fick jättegod mat och hade trevligt men det var lite läskigt att åka hem i stormen som just då var uppe i orkanstyrka. Det blsåte över 30 sekundmeter och bilen for hit och dit. En jättestor gran föll ner tvärs över vägbanan så vi fick köra på cykelbanan för att komma förbi och överallt i stan var det översvämmningar och polisavspärrningar. Hade med mig termobyxor och dunjacka i bilen ifall vi skulle bli stående någonstans men vi klarade oss hem välbehållna, skönt! Det var totalt fullt upp hela helgen så vi hann inte plocka fram några adventsgrejer alls och idag mår jag inget vidare så vet inte om vi lyckas få upp något idag heller men kanske några ljusstakar i alla fall! Hoppas att ni hade en bra helg och en mysig första advent! Citycatkisses!

Spetsklänning –Estradeur/Nelly.
Silverclutch –Michael Kors
Stickade angorastrumpor –HM
Grå strumpbyxor –HM
Grå skinnstövlar –Björn Borg.

Ring –Kenneth Jay Lane
Armband –Dyrberg Kern
Silverarmband –Tiffanys & Co.
Halsband –Dyrberg Kern

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Du är superfin!Vad läskigt det lät när ni åkte hem!Tur som sagt ni inte blev stående någonstans.Här har det bara blåst rätt mycket men inte som hos er.Kram!

  2. Du är superfin!Vad läskigt det lät när ni åkte hem!Tur som sagt ni inte blev stående någonstans.Här har det bara blåst rätt mycket men inte som hos er.Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *