Oversize Cardigan!


Hello Citycatbabes! Idag har jag jobbat och jag tog en mysig och bekväm outfit som funkar att sitta i hela dagen på det kalla kontoret. Det är den nya mohairkoftan som jag köpte på Filippa K-rean. Igår kväll fick jag sitta och sy i 4 av knapparna för att 4 av 5 trillade av första gången jag använde den. Riktigt dålig kvalitet tycker jag! Förhoppningsvis är kvaliteten på garnet och stickningen bättre än knappsömnaden så att den håller sig fin länge. Men man blir ändå besviken, tänk om jag hade köpt den till fullpris 1.700 kr då hade jag faktiskt gått tillbaka med den! Jag köpte inget av Versace kollektionen som släpptes idag. Det var mycket fint men just nu har jag ju blivit fullkomligt besatt av att jag ska ha en Balenciaga-väska så jag ska försöka att inte spendera det jag har kvar av mina sparpengar. Köpte ni något från Versace idag? Nu ska vi åka och titta på en lägenhet. Det är en lägenhet i ett 3-familjshus där vi i så fall skulle ha hela undervåningen med egen uteplats. Ska bli spännande! Hoppas ni har haft en bra dag! I morgon är det fredag, yey! Citycatkisses!

Oversizekofta – Fillippa K
Jeans –Dr. Denim
Ankelboots –Åhlens
Vit skjorta –HM
Skinnväska –Mulberry
Halsband –Kenneth Jay Lane

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Fin var du iallafall, trots knapparna inte höll måttet 🙂 Om det ska bli skönt med fredag! Jag lämnade in min magisteruppsats i företagsekonomi idag så det känns som världen firar helgen redan idag! Lycka till på visningen, hoppas det är något för er. Kram

  2. Michaela: Åh grattis, vad underbart, då förstår jag att du firar!!! Jag läste ju också företagsekonomi men gjorde c-uppsatsen, det var så jäkla jobbigt, så jag kan tänka mig att magisteruppsatsen är ännu värre! Stort grattis till dig, det är en bedrift verkligen att du skrivit klart den!! Kramar!

    Rebecka: Ja det var riktigt, riktigt dåligt, jag kunde inte med att gå tillbaka när jag hade köpt den på rea, men annars hade jag gjort det och egentligen borde jag ha gjort det, hoppas det jag har sytt håller nu. Ja lägenheten var jättebra ,jag tror vi kommer bjuda på den, hjälp! :O Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *