Hjälp mig välja rätt väska!

 
Jag behöver lite hjäp.
Det är så att mitt jobb ligger typ i urskogen. Nja inte riktigt men nästan, jag måste i alla fall byta om till bekväma skor och gå en lång bit med alla mina saker, matlådor, termos, jobbskor, jobbgrejer (eftersom jag inte har något eget kontor heller utan får flytta runt där det finns lediga rum för dagen). Så det slutar alltid med att jag tar min sambos skitfula blå sportryggsäck istället för någon av alla mina fina väskor. Så jag behöver helt enkelt en fin ryggsäck som man inte behöver skämmas ihjäl för på spårvagnen. 🙂 Jag har kikat runt på massor av webshoppar men hittar inte mycket jag gillar. Det känns inte som om Fjällräven funkar ihop med en dressad jobboutfit heller. Här är de som jag har hittat i alla fall men kan inte bestämma mig för vilken, vilken tycker ni jag ska välja?
 
 
 
 
Image 1 of ASOS Leather Single Strap BackpackImage 1 of Herschel Post Backpack
 
Drömmen hade ju varit en Alexander Wang eller Theyskens Theory men jag tycker att de är lite väl dyra?
 
Fast den ultimata drömmen är ju allt den här! 😉
 
 
Hjälp mig vilken ska jag välja (av alternativ 1-5)? Om ni har sett någon annan snygg ryggsäck får ni gärna tipsa med en länk!
 
Citycatkisses!
 
 
 

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Jag gillar 1, 3 och 5. Framförallt 3:an för jag är helt klart en Marc tjej och älskar mina väskor så denna hade jag själv valt =) Dock undrar jag hur mycket det egentligen får plats i dessa? Jag har en fjällräven i typ grått o rött med Lions Youth Exchange logga på som jag haft i 10år. Den är skitful men den rymmer ALLT =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *