Back from London!

Hej allihop! Jag kom alldeles nyss tillbaka från överraskningsresan som gick till…London! Min mamma fyllde ju år och ville väldigt gärna se alla sevärdheter, men lite trendspaningar och shopping hann jag ockå med. Bland annat att underbart smycke från en viss Kenneth Jay Laneshoppingrapport och trendrapport coming soon!

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Tänk, vilken underbar dotter jag har som ordnade en hemlig resa för mig till London som jag drömt om att få komma till i minst 20 år. Vilken underbart vacker stad och där var absolut ett paradis för den som tycker om att shoppa. Hon kämpade med sina svåra smärtor att vi hann med så mycket på bara några dagar! Harrods var fantastiskt även om en del av oss får nöja oss med att ”bara titta” Och Oxford Street vilken härlig shopppinggata. Tack min kära dotter för en underbar överraskningsresa!

  2. Tack själv kära mamma! Det var verkligen roligt att få överraska dig med den här resan och vi hade det jätte härligt! Det blir ett minne för livet! Du har slitet med att ta hand om oss själv i så många år, du var värd den här resan mer än någon annan i världen! Kram Din Dotter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *