Dagens Dröm Outfit!

När jag var i London fastnade jag verkligen för butiken JAEGER. Jag har alltid vetat att de har exclusiva kläder,som är väldigt dyra men nu har de blivit så designmässigt fantastiska att jag blev helt förälskad i kläderna och framförallt accessoarerna. Alla de här sakerna tittade jag på i butiken och allt är verkligen gjort för att bilda en matchande drömoutfit!
image535image534image536image538

Underbar mönstrad klänning i 100 % siden 225 pund
Pärlhalsband  med jättepärlor och svart rosett 85 pund
Svarta espadrillos i siden 60 pund
Och väskan har ni sett förut men var tvungen att ta med den igen 🙂
Vit lackväska med svart rosett –399 pund

Allt från JAEGER

Du kanske också tycker om

1 kommentar

  1. Vad kul att du hittade de kläderna men kavajen fanns den kanske också på bild? Undrar så vad den kostade!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *