Dagens Drömoutfit!

Dagens Drömoutfit är en kategori där jag visar vad jag skulle vilja ha på mig om allt vore som en dröm. dvs både väderförhållanden och plånboksförhållanden m.m. idag kände jag för en LA inspirerad casual-chic look: Lite 70 -tal och lite lyxigt.

image631

Randig klänning i ceris och rosa från LA designern Ella Moss.
Solglasögon i pilotmodell från Tsubi. Både Kate Moss och Sienna Miller har synts i solglasögon från Tsubi.
lyxigt armband i ceris och guld från Herems.
Brun skinnväska från Chloé som är bla Mischa Bartons favorit.
Matchande bruna sandaler från Bottega Veneta i härligt 70-tals bohem stuk.

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Väskan är verkligen såå fin! Det var inte skönt att ha på sig klänning ute idag i detta piss väder… Fy vad ruggit!

  2. Jag förstår vad du menar, hade strumpbyxor men frös som om någon hade stoppat mig in mig i frysen och paraplyet vrängde sig 20 ggr! Ja, det är verkligen en riktigt drömväska, jag gillar de mjuka bulliga formerna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *