Jeans med drömpassform!

Jaha nu blev det lite shopping igen då, shoppingdemonen har mig i sitt grepp 😉 Jag har så svårt att hitta jeans. Antingen är de perfekta när jag köper dem och efter en vecka har de gällivarehäng eller så köper jag dem lite för små som de rekommenderar i butiken och då töjer de sig minsan inte en milimeter. Så just nu hade jag två jeans i garderoben ett par som jag måste dra åt med skärp på innersta hålet för att de överhuvudtaget ska sitta uppe och med den oönskade bieffekten paperbagwaist -vilket visserligen är inne, men inte på det här sättet. Och ett par som jag får hoppa runt i och slit och dra i för att få upp över höfterna och som jag måste knäppa upp knappen OCH dra ner hela dragkedjan för att kunna sätta mig ner i. Så jag bestämde mig för att köpa ett par nya. Jag prövade säkert 20 par jeans. Usch vad svårt det är, men föll tillslut för ett par från Acne, modellen Hep,  med en underbar tvätt och skön passform. Hoppas, hoppas att dessa håller formen nu!
image646image645
Jag shoppar många av mina bastoppar på Björn Borg eftersom de är så sköna, väldigt fin bomull och håller så bra. I helgen hittade jag en ljuvligt tunn och mjuk mörkgrå tröja med knappar och trekvartsärm.

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Jag tycker True Religions jeans är väldigt bra!Och R&R gillar jag med.Men då ska man köpa dom i USa,för här är dom för dyra tycker jag.Acne jeansen du köpt ser snygga ut 🙂 Vad kostade dom?

  2. Tack 🙂 Ja jag var och tittade på båda de jeansen men tycker att 3100kr som de som jag tittade på är galet dyrt, men det är ju mer prisvärt att köpa dem i USA. Acnes Hep ligger på 1300kr. Har du beställt armbandet från CCSKYE nu?

  3. Ja det har jag 🙂 Plus ett fint silverhalsband i märket Alex and Chloe.Hoppas det kommer imorgon!Jag tog ett guldmetallic armband så får se om det är snyggt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *