London Style Skor!

På min lilla Londonresa spanade jag skor, skor , skor. Alla som varit i London vet ju att tjejerna där trippar omkring i högklackat betydligt mer än vad vi gör här hemma. Vädigt kvinnligt och elegant, men inte alltid så bekvämt förståss. Det som gäller i skomodet nu är PLATÅ (platforms) och det fanns så vansinnigt mycket snygga platåskor i London. Här hemma i Sverige är platå höjderna lite för snälla ännu, men det går att hitta några guldkorn. Tänk 10 cm klack och minst 1, 5 cm platå men gärna mer, så är du rätt!

image544Platåskor i den rätta höjden i nya mode färgen "nude" från Alexander McQueen 480 Euro hos net-a-poret.com.

1. Platåsandalett med träklack 600 kr Bianco
2. Platåsandalett i silver med träklack  329 kr Ellos
3 .Cremefärgad platåsko med peeptoe 279 kr Halens
4 .Svart platåsandalett med paljetter 550 kr have2have.se
5 .Platåsandalett med flätade remmar 1192 kr  ASOS.com

image554De här underbara platåskorna från MiuMiu har ni sett förut på min blogg. Jag hittade dem på Harrods i London oxå, men hann tyvär inte prova dem. Funderar på om jag ska slå till på dem hos Net-a-porter.com men de är galet dyra…

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Jag har börjat på En shopaholics bekännelser, men sen har tyvärr studierna kommit i mellan. Så den ska jag ta tag i igen sen. Får spana in de andra i serien också. =)

    Men platå är annars jätte snyggt. Men jag hör nog ltie till de fega med att använda det. Kanske blir ett par vid nästa sko-inköp?
    Ha en bra dag!

  2. Sussi: Ja visst är de…suck, frågan är bara om jag kommer kunna gå i dem, det är ju det som är jobbigt när man beställer på nätet och inte kan prova.
    Camilla: Shopoholic serien blir bara bättre och bättre för varje bok. När jag gick på Högskolan kunde jag aldrig finna ro att läsa ”vanliga” böcker eftersom det ständigt låg böcker i hög med ekonomi som man måste hinna läsa…det är en tuff tid, men det är värt det i slutändan, hoppas du får tid på semestern till att läsa lite avkopplande chic-lit ;)Ja, testa att par och se hur det känns, men annars finns det massor av vackra skor utan platå att välja på oxå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *