Dagens Fashionista!

image1546
Snyggt Charlize! När Hollywood Foreign Press Association hade en liten tillställning i Beverly Hills var det många stärnor som dök upp. Däribland Jennifer Lopez & Marc, Eva Mendes och Hilary Swank. Men den starkast lysande stjärnan var Charlize Theron i sin supersnygga smaragdgröna klänning från Stella McCartney. Charlize matchade med super sexiga svarta satinsandaletter med knytband, en läcker solbränna från semestern i Belize och en läcker makeup med sotade ögon.

Du kanske också tycker om

5 kommentarer

  1. Hon är vacker!Klänningen är fin tycker jag.Jag är med lite oroad över mina shoppingvanor och ska försöka lugna ner mig ett tag!Med start på tisdag dock för imorgon ska jag köpa Viktor& Rolf flowerbomb parfym jag har gått och tänkt på hur länge som helst nu!Hmm sen har jag en La redoute beställning och en Hm beställning jag väntar på haha.Jaja man kan alltid göra ett försök!Föresten idag så var jag på Lindex och provade två klänningar(som jag inte köpte hihi)och tog av mitt Vita armband.Och tror du jag inte glömmer det i provrummet?!När vi kom hem kommer jag på det efter ett tag och ringer fem minuter innan dom stänger.Snacka om tur för det var kvar och ingen hade tagit det!Jag höll på och få spel där ett tag!Brukar aldrig ta av mig smycken när jag provar men denna gång gjorde jag det pga av att jag inte ville att armbandet skulle fastna när jag trog klänningen över liksom.Så imorgon kommer jag vara på Lindex klockan 10 när dom öppnar.Och hämta hem mitt kära armband 🙂

  2. Sarah: Nej inte jag heller, den är helt underbar, gillar speciellt den gröna färgen! 🙂
    B: Åh nej,vilken otrolig tur att ingne hade tagit armbandet, det är ju både supertrendigt och supervärdefullt. Ärliga människor på Lindex där du bor, va bra! Jag förstår att du höll på att få spel! Tur att det löste sig! Ja då är vi i samma situation, jag ska spara samtidigt som jag vill beställa massa höstkläder. Åh Flowerbomb från Viktor & Rolf är helt underbar. Sofi Farhmans favorit också. Hoppas du får en bra dag! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *