Dagens Köp!

image1595
REA FYND!
Jag spanade in den här omlott klänningen från Miss Sixty när den föst kom in på MQ i våras, sedan såg jag hur de reade ut den för halva priset nu på sommar rean, men jag kände ändå att jag inte hade råd. Men så fick jag för mig att jag ändå skulle gå in på MQ nu och kolla om den fortfarande fanns kvar. Det fanns 1 kvar i storlek small för HALVA REA PRISET: Den klänningen hade bara mitt namn skrivet över hela sig så den fick följa med mig hem! 🙂 Jag har ju använt min röda Miss Sixty topp så galet mycket så jag misstänker att jag kommer att trivas lika bra i den här klänningen från samma kollektion. Den har en super söt liten brosch i form av en blomma också. Men det bästa var ju absolut priset! Från 1000kr till 250kr, Det kallar jag rea fynd! : )

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Nu blev jag avundsjuk, hehe! 😉 Hittar sällan såna där riktigt rejäla reafynd som är sänkta med flera, flera hundralappar. Kanske ska kika in på MQ imorgon och se om man kan hitta nåt liknande 🙂

  2. Ja gör det! 🙂 Den finns säkert kvar på många andra MQ, plus massor av andra fina fynd för halva rea priset. Jag var på MQ på Fredsgatan i Göteborg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *