Dagens Outfit!

image1527image1528
Tjoho! Äntligen strålande sol och VARMT! 25 grader i skuggan minst! Idag åkte jag och min mamma och lillebror till Åsa strax nedanför Kungsbacka och den fina långa sandstranden som finns där. Första gången vid en strand vid havet den här sommaren för mig-det har ju varit en sån dålig sommar vädermäsigt. Idag kund jag inviga min nya Ella Moss klänning, det har liksom inte kännts rätt med helvitt förut! Men nu funkade det 🙂
Vit klänning –Ella Moss
Träarmband –HM,Gina Tricot
Mässingsarmband-Från Naxos,Grekland
Beach bag -Från Sydafrika
Guld sandaletter –Skopunkten

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Tack sötnos! :)Bomullen i klänningne känns som silke mot huden, så jag förstår nu varför de har blivit så populära i LA där det är varm hela tiden 🙂

  2. Låter bra.Ska någongång köpa något eller några plagg i Ella Moss om jag får möjlighet sen.Min syster ska ev till Usa i slutet av året så då lär jag be henne köpa lite och inte bara kläder hihi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *