Dagens Outfit!

image1532 Jeanskjolen med paperbagwaist som jag köpte i början av sommaren har jag inte heller kunnat använda förän nu. Man få passa på att använda alla sommarkläderna nu när det äntligen är varmare 🙂
Vit topp –See by Chloé
Jeanskjol –Gina Tricot
Svart armband –Snö
Svsrt väska –Mulberry
Lackskor –Depeche

Du kanske också tycker om

5 kommentarer

 1. Fint!Toppen ser jätteskön ut.Har du hittat någon skinnkjol ännu?Här har det regnat hela förmiddagen men nu har det slutat regna och kanske spricker det upp till imorgon :)Jag fick föresten elefantarmbandet från Cocoo idag.Jättefint!Är ju kul om man kan hitta lite smycken som inte bara är märken med.Är sugen på strass ormen med 😉
  Hårborsten från Glanz har ännu inte kommit och jag beställde den i helgen.Har blivit något fel med posten verkar det som!Jag som vill ha den nuuu!Hoppas du får en fin dag!

 2. Jeans tillsammans med vitt är alltid snyggt och fräscht!
  Här har det varit mulet och grått hela dagen men det gör ärligt talat ingenting. Känner att jag har gett upp sommaren på nåt sätt, vill ha höst 🙂 Jag längtar efter att få krypa in i en mysig stickad kofta och höst/vinterkappan och gå ut på promenad i röda höstlöv! 😀

 3. Sussi: Tack, vad glad jag blir! 🙂 Det har blivit mulet och grått och regn här med nu, back to normal alltså, trist.
  B: Tack 🙂 Nej, jag har inte hittat någon skinnkjol än, ska kolla Gina imorgon igen, ingen annan butik verkar få in någon, konstigt tycker jag! Hoppas ni får finare väder imorgon! Här regnar det nu. Åh va kul att du fick armbandet från Cooco så snabbt och att du blev nöjd! Ja jag tycker att det är väldigt prisvärda, fina smycken. Jag beställde strassormen idag :)Hoppas borsten kommer fram snart, var inne och tittade på Glanz, de verkar riktigt proffsiga. Hoppas du får en fin helg!
  Sarah: Tack, 🙂 ja det känns som en fräsh kombination tycker jag med. Håller med om sommaren, igår var så fint så då fick jag upp hoppet igen, men det dog rätt snabb idag, ha,ha, så ja det ska bli mysigt att få krypa in i en stickad kofta nu till hösten. Har redan spanat in alldeles för många jag vill ha…;)

 4. Strassormen är så fin!Ja det hade tydligen varit någon ny på posten sa hon på Glanz så hon skulle kolla upp det först och sen skicka en ny på måndag.Ja dom verkar proffsiga och tror borsten är väldigt bra!Ha en fin helg du med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *