Dagens Outfit!

image1562 
Idag blev det lite shopping och lite ärenden i stan. Nya nummret av Elle inhandlades eftersom de hade med en trendbibel med visningsbilder från höstens visningar. Så nu blir det middag (pasta) på balkongen och modetidnings läsning! 🙂
Frotté klänning –Juicy Couture
Guldhalsband med äpple-Kenneth Jay Lane
Guldfärgat armband –Gina Tricot
Svart väska-Bayswter, Mulberry
Guldballerinas-Wedins

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Snyggt!Det blev lite shopping för mig idag med.Parfymen som jag pratade om 🙂 Jag länkade föresten till din blogg på http://kathe.blogg.se/.Hon har nämligen en tävling där man skulle skriva in bästa blogg.Hoppas det är ok.Nu får du säkert mer läsare här som jag tycker du är värd med din kanon blogg!Imorgon åker jag på en liten tripp och är tillbaka på torsdag kväll igen 🙂 Ha det så fint!Kram

  2. Åh tusen tack, gud vad glad jag blev, bästa komplimangen man kan få, verkligen gulligt av dig!!! 😀 Roligt att du köpt parfymen idag. Jag gick till Åhlens och luktade på den idag eftersom du skrev om den igår, den är verkligen super härlig och flaskan är så dekadent lyxig! :)Luktade på Clean Shower Fresh också, väldigt fräsh doft den med. Hoppas du får det jätte bra på din tripp och ha det fint! Kram

  3. Vad kul att det var okej 🙂 Ja Flowerbomb EDP är så god!godare än EDT tycker jag.Lite dyr men parfym använder man ett,högst två sprut per gång 🙂 Ska lukta på Clean shower fresh någon dag.Bara namnet säger att den doftar gott!Ha det så bra!Så kikar jag in igen i din blogg på torsdag eller fredag.Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *