Fler bilder från resan till Kefalonia…

image1665

På begäran kommer här lite fler bilder från semestern på Kefalonia i Grekland. Den stora bilden är på på Kefalonia och det underbara turkosblå havet sett högt uppifrån en väg på Kefalonias höga berg. Den första lilla bilden visar en underbar liten vik som vi hittade med kristallklart vattten i det lilla samhället Pesada. Nästa bild är från en restaurang alldeles på stranden i Lourdata där vi åt grekisk sallad, super mysigt med ett tak av vinrankor med enorma vindruvsklasar. Sedan kommer bilder igen från den kända Myrtos beachen ovanifrån och sedan när vi är på själva standen och badar och min sambo i de höga vågorna. Efter det kommer en bild på fyrhjulingen som vi hyrde för att åka runt på Kefalonia och se alla fantastiska vyer och ställen. De 2 nästa bilderna är från den kulturminnesskyddade staden Fiskardo med sin lilla charmiga fiskehamn och gamla byggnader från den venetsianska tiden. Sedan kommer en bild uppifrån på en helt fantastisk liten stad som heter Assos som vi hittade när vi körde om kring. En otroligt slingrig väg ledde ner till den och det var som ett litet paradis med en liten stenstrand, fantastiskt vackra hus, små fiskebåtar och ett gammalt slott, omgivet av de höga bergen. Efter det kommer en bild på mig vid hotellets strand där det var riktigt bra snorkling med super coola regnbågsfiskar. Bikinin är från brasilianska märket Cia Maritima : ). Sist kommer en bild på huvustaden Argostoli i solnedgången och en bild på solnedgången i våran stad Lassi där man kunde sitta på en terass och blicka ut över olivträden och medelhavet. Jag skulle inte ha kunnat önska mig en bättre resa. Den var helt underbar från början till slut och jag skulle verkligen rekommendera alla att resa dit 🙂

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Åhhh vad nice!Härligt att du verkar fått en så underbar resa 🙂 Kan man leva på länge!Jättevackra bilder!Likaså är du, så du smälter in i miljön bra 🙂 Syns verkligen att du varit modell!

  2. Sussi: hi,hi vad roligt att det gick fram hur fint det var där. 😀 Hoppas att du får åka på en minst lika härlig semester snart!!
    B: Åh va gullig du är, tack snälla!!:D Ja jag hoppas jag kan leva på det här hela vintern,önskar jag hade varit där i två veckor…det var så underbart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *