Heidi Klum visar ny BH!

image1464
Victorias Secret
lanserar nu en ny BH som kallas it med budskapet put it on! En fullt täckande BH med push up effekt. Heidi Klum och modellkollegan Marisia Miller såg helt fantastiska ut när de lanserade BHn. Önskar sååå att vi hade Victorias Secret i Sverige. Förstår faktiskt inte varför vi har så lite underklädes butiker i Sverige. Agent Provocateur, La Senza eller Victorias Secret skulle sälja som smör här tror jag, konstigt att ingen vågar satsa på det! Den där t-shirten som modellerna har på sig  där det står Victorias Secret it girl skulle jag mer än gärna vilja ha, tänk va coolt! : )

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Önskar oxå att VS finns i Sverige, eller åtminstone shippar till Sverige! På HM blev det Hello Kitty saker (sockor + tofflor). Jag är en stor fan till Hello Kitty så gissa om jag blev lycklig när HM lanserade HK förra året! På NK blev det shopping av hudvårdsprodukter av Clinique. Shit va pengar försvann snabbt:-) men mkt glädje har jag iaf fått:-). Hoppas att solen stannar kvar i Götet!!!

  2. K.O.D.: Precis! KOM HIT NU! 🙂
    B: Ja visst är det konstigt, jag tror verkligen att det finns en marknad här för det!
    Sanna: Jag med, hoppas att det händer någong gån inom snart framtid! 🙂 Åh va sött, jag köpte en BH med Hello Kitty för ett tag sedan på HM, skönaste modellen jag någonsin haft på mig! Clinique har bra grejer och det är ju extra kul att shoppa dem på NK! 😉 Hoppas verkligen också att solen stannar kvar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *