Sexiga Beckhams!

image1467
Fler bilder från Posh och Davids sexiga photoshoot i Spanien för tidningen W. Här om dagen såg jag Victoria Beckhams dokumentär Victoria Beckham coming to America som sändes i USA nyss. Filmen inleds med fotograferingen för W och sedan får man följa Victoria i hennes förberedelser för flytten till USA i allt från att hitta en assistent till att hitta sitt drömhus. Jag blev positivt överraskad av hur rolig  Posh verkar vara. Den uppfattningen har man inte direkt fått från alla stela papparazzibilder. På stora bilden har Victoria en svart baddräkt från Hermés och stövlar från Alexander McQueen. David har byxor från DSquered.

På den första bilden har Victoria en broderad svart Yves Saint Lauren klänning i silk charmeuse och ett vitt linne från Brooks Brothers. David har jeans från Acne, solglasögon från Gucci och Frye boots. Så himla kul att de väljer svenska jeans från Acne!! På andra bilden har Victoria en body från America Apparel och David jeans från Daang Goodman. På övriga bilder syns Victoria i underkläder från Agent Provocateur och VPL och David i underkläder från Dolce & Gabbana, latexbyxor från New York Fetish och jeans från Just Cavalli.

Du kanske också tycker om

7 kommentarer

  1. Sexiga bilder.Har hört att Tom och Katie vill göra ännu sexigare bilder men det vet man ju inte om det är sant 🙂 Såg lite på serien häromdagen och den var rätt kul!Hoppas solen skiner på dig!Det ska ju bli värmeböja nu framöver 🙂

  2. Coolt föresten att dom använder Acne!Själv har jag dock inga Acne jeans.Snyggt med svart nagellack med.Kanske man kan prova någongång?

  3. B: Ja riktigt heta 🙂 Oj då, känns inte som att Tomkat skulle kunna få till det så här sensuellt och edgy, men, men, man vet ju aldrig :)Åh va kul att du också såg serien, blev du också förvånad av hennes personlighet eller tyckte du att hon bara var lika supersnobbig som du trodde? Ja alltid kul när det går bra för svenska märken. Jag har köpt två jeans från Acne den här säsongen och än så länge verkar de vara av bra kvalitet. Ja jag tyckte med att det var skitsnyggt med det svarta nagellacket, vill absolut testa ett svart till hösten, kul när man blir inspirerad av bilder! 🙂
    Sussi: Va roligt, ja de gör supersnygga modeller. Har du testa modellen Tube? Den med hög midja och raka ben i 70-tals stil?

  4. Ja jag tycker hon verkade rätt trevlig faktiskt!Eller vad tycker du?Hon ler ju aldrig på kort så man får en bild av henne som snobbig och purken.Även om hon inte är det.Vad sjukt det var när hon var på fest hos sina grannar.Tanter som ser ut som stela barbie dockor(tant barbies haha)för dom är så opererade!

  5. B: Ja det tycker jag med, hon har humor och självdistans, det trodde jag inte 🙂 Ja det var det sjukaste jag har sett, alla tanterna såg lika dana ut-de har väl samma plastikkirurg! Fy vad plastiga de var, verkligen tant barbies! 🙂
    Sussi: Ja jag har två Hep, de sitter snyggt! Prövade ett par Tube, men jag tyckte inte jag så klok ut i dem 🙂 Men har sett många andra som ser super nygga ut i dem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *